Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..
Silikónové prsia - MUDr. Červeň
VeVerka:
ano, mne povedal doki, kedze som sympaticka :D, mozem si vybrat termin kedy chcem-aj ked oficialne davali uz len na oktober.. baba co bola so mnou si vybrala v marci tak ide uz v marci :D ale ja som chcela jul, pretoze ma este cakaju statnice, dovolenka pri mori a v juni davam vypoved v praci takze nebudem mat s nicim problem :P ale viem, urcite by bolo lepsie zvladnut operaciu teraz napr. v marci a na leto byt fit.. ale teraz jedine obdobie, ked budem mat cas aj na zotavenie aj na vsetko okolo toho, tak to je ten jul :) aj ked viem prelezat cele leto nebude najlepsie ale nevadi :P
175 cm a 58 kg :)
ja pred opkou asi odpadnem :D ani nebude treba oblbovák ..
VeVerka11
vieš čo,ja to vôbec a myslím že ani nikto nevie 100% povedať,či záleží od rezu popod prsník,alebo popod pazuchu. Ja poznám 2baby,ktoré mali popod pazuchu a boli v úplnej pohode. Jedna je kozmetička a po 6dňoch už robila a tá druhá po nejakom týždni umývala okná. Ďalšia čo má popod pazuchu sa nepohla z postele 2.týždne a ďalšia čo má popod prsník,ako ja,tak tiež ležala 2.týždne a až po 6týždňoch mohla šoférovať,aj to radila rýchlosť dvoma rukami. Tak ono to je fakt vo hviezdach prečo to jedna zvláda lepšie a druhá horšie :-)
Kordelia
A.nechcela.si skorsi termin ak by bolo mozne? Aku mas vysku a vahu?
Zvladnes.to urcite. Strach bude to ma kazda. To by som klamala keby som tu tvrdila ze nie.
Peta79
To.asi preto si bola.tak.rychlo.fit lebo ja mam rez.pod.pazuchami :-D tam.su.stichy teda.predpokladam :-D to ja rukami nemozem.tak zametat :-D
dakujem.za info.
Luky2112:
ja idem 3. júla o 11.30 :) tiez mi vravela sestrička, ze sa mozem najest este ráno do tej siedmej .. a potom uz vydrzat bez jedla .. jaj a budem mat 410 ml anatomické .. a základ mám takmer nulový :D dúfam, ze nebudu velmi velke, som vysoka, tak snad sa to stratí na mne :P
a neviem vy fakt tak vela platite za predoperacne ?? :-O :-O ja som platila minuly rok internistovi-podotykam, bola som u neho prvykrat v zivote, no a on na mna ze za to si budete platit, bola som pripravena na nejaku horibilnu sumu.. a povedal mi 10 eur :D tak neviem, mozno na vychode to je take lacne :D alebo neviem .. lebo fakt niekde som citala aj nejakych 70 eur za predoperacne.. vsak to je hroza...
ja som už taká pokojná z tých vašich príspevkov, ze by som uz zajtra šla na opku :D
Luky2112
zle si ma pochopila. Ja nehovorím,aby si mu klamala,normálne mu povedz o čo ide a či by sa to nedalo tak urobiť,že ti tie krvné testy urobí vrámci ročnej preventívnej prehliadky ;-)
VeVerka11
No ja som to celé celkom dobre znášala. Ja som na 3.deň vešala prádlo,ale opatrne,dávala som si pozor a na 5.deň som vysávala a tiež som si dávala pozor,ale aj tak som to prehnala,lebo ma potom dosť prsia boleli :-( vo štvrtok to bude 5.týždňov po opke,ale nie som ešte 100% fit,ale je to už fakt super,už nosím aj normálne podprsenky a normálne sa hýbem. Len pri nejakých pohyboch ma sem-tam zabolia prsia,ale dá sa. Skôr ma pobolievali rebrá,ale tiež už je to celkom ok :) bud.týždeň idem na kontrolu,tak uvidím ako dopadne. Inak tebe ide vyberať odkiaľ štichy? ja mám rez popod prsník,mala som vnútorné štichy a tie mi nevyberali...
Peta79
Nie klamat mu nebudem,uz len z toho dovodu ze ho poznam,ale urcite ma bude od toho odhovarat a to ja nemam rada....ja nechodim vobec k obvodnemu na celorocnu takze som zvedava co mi nato povie :)
Inak este pre info kocky. Ja som.mala aj menstruaciu slabu. Mala.som intimku. S.tym nerobia problem ;-)
Peta79
Dakujeem a gratulujem. Ako.dlho si sa.davala.do normalu?
Ja som na tom presne ako ty. Isla.som k obvodnej,zobrala mi krv a potom na interne. Skor sestry boli zvedave kam to idem,doktorky to neriesili. Mna interne stalo 30€. Ale zato bolo poriadne.