Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..
Silikónové prsia - MUDr. Červeň
peta79:
a ako sa citis po tych 6. tyzdnoch ? bolesti este su nejaké ? ja mam este vzdy dilemu-ist na opku neist ist neist ist neist ....
čaute baby
Dlho ste tu nič nenapísali... Ja som poslala do galerky nejaké foto,tak keď si nájdete čas,tak kuknite ;-) foto sa mi zdá,že troška skresluje,že sú na nich moc veľké,lebo v skutočnosti sú troška menšie,prirodzenejšie :-) idem v stredu po 6.týždňoch na kontrolu,tak som zvedavá,čo mi Dr. povie :-) držte sa...
Luky2112
no mne sa zdá,že som ten papier mala vypísaný,ale ak ho nemáš,tak si ho vypíš. Áno,treba ho prefotiť a poslať mailom. A potom urobiť úhradu... Oni ti už potom,odpíšu čo a ako :-)
Peta79
este som sa chcela spytat na ten papier s objednavkou inplantatov,mam ho cely vypisat asi ze?nielen podpis....a to mam oskenovat a poslat na ich mail?ked som tam volala maly mi pistal za uchom tak moc dobre nepocula co presne mam robit :) diky
Luky2112
no skús aj skôr :-)
VeVerka
áno,je to fakt individuálne. Napr. ja som si myslela,že keď mám už odkojené,tak že tiež to niečo zaváži. No u mňa v pohode,ale pani,čo som sa s ňou striedala na izbe, mala odkojené 3deti,rez popod prsník a ruky nezdvihla :-( takže v tomto sa fakt nedá ničím riadiť...
Kocky ahojte ;-)
4.den po opke. Bolesti su,ale nie je to az take hrozne.
Co sa.tyka predoperacnych tak ja som mala krvnu skupinu s ostatnymi krvnymi vysledkami hned.na druhy den. Je to asi individualne. Skor.si dajte cas na to,lebo ak vas chyti choroba budete mat dost.casu na zotavenie.
Peta79
Tak.tie bolesti su ozaj individualne. Ja som.si myslela,ze baby s rezom pod prsnikom.su fit ovela.skor. Dakujem aspon viem ;-)
Peta79
No ja by som asi chcela tak cca 2 tyzden pred opkou,alebo je to neskoro?
Kordelia22
Ano mala by som mat 350 ale este zvazujem ze si dam 375 ja mam svoj zaklad cca 1,5,len dnes som volala aby som potvrdila termin opky a hned som chcela povedat sestricke ze chcem vacsie inpl. ale nejako som sa nedovolala,tak skusim zajtra....veru ani sa nenazdame a bude uz jul,no bodaj by uz bol ;)
Luky2112
tá krvná skupina trvá cca. 5-7 dní,ale tie ostatné som mala na druhý deň. Mne sestrička povedala,že majú byť max. 2mesiace staré. Nerob si ich na poslednú chvíľu,ak by si náhodou mala niečo zlé,aby sa to nejak preliečilo. :-)
Luky2112:
ano ja mam najmenšie lentilky :D menšie už asi nemôžu byť :D takže hoci jaké mi spraví doktor, budem len rada :) ani neviem aky je to pocit mať na sebe prsia, takže sa teším :) :) ale však ani sa nenazdám a už bude júl, takže zbehne to určite :) a ty budes mat 350 ml ? a anatomické ?
Kordelia22
Ja si myslim ze ked mas maly zaklad tak tych 410 nebude vela...takze uz cez leto budes prsnata ;)
Peta79
Ja som ta pochopila,len som ti napisala ze jasne ze mu poviem pravdu,ja neviem klamat ;)urcite sa ho nato opytam ci by mi to urobil ako preventivnu prehliadku..ozaj a kolko sa asi caka na tie vysledky,aby som vedela kedy asi mam ist