Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia - MUDr. Červeň

Príspevok v téme: Silikónové prsia - MUDr. Červeň
kordelia22

Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..

Luky2112

Kocky,idem trosku od temy ale zaujimalo by ma ci dr.Cerven zvacsuje aj pery?pretoze by som chcela aj to ale neviem ci to robi aj on...neviete mi povedat?

VeVerka11

Luky2112
Ked som sa prebrala tak tusim, ze sestricka mi podala mobil do ruky a telefonovat sa mi dalo, takze sa neboj :) ked budes mat nejaky problem alebo budes nieco potrebovat, sestricky Ti pomozu :)

VeVerka11

Peta79
Dakujem velmi pekne za info :)
Pomohla si mi. Ja mam bradavky v pohode, len prsia su dost tvrde a bolesti mavam tiez rano, ked vstanem, ale ako pises, je to normalne :)
Este by ma zaujimalo, akym silikonovym kremom si si potierala tie jazvy? To mas z lekarne?
Po kontrole u doktora uz mozes nosit aj vystuzenu podprsenku, ci stale iba s kosticou bez vyplne?

Luky2112

VeVerka11
Takze tam pojdem skoro na prazdno :) ozaj ked sa zobudim z narkozy tak budem musiet volat hned muzovi,bude sa to dat?myslim ci zvladnem srzat mb v ruke?

peta79

VeVerka11
No ja som to tak po 10dňoch po kontrole robila. Večer som si jazvy potierala repikom a nechala preschnúť a potom prelepila.toto som robila každé 2.dni a ked som mala jazvy vyhojené,bez chrastičiek tak som už neprelepovala,len potierala,nechala preschnúť. A ked boli ako-tak vyhojené,tak som si ich masírovala 2-krát denne s tým krémom. No ja som nejak zbytočne ruky nedvihala,ale ked bolo treba a dalo sa,tak som zdvihla. Prsia makli postupne,este niesú úplne mäkké. Bolesti som aj ja mala hlavne v noci,lebo som bola v klude a svalstvo stuhlo,ale bolo to v rámci normy. Ale teraz fakt už len sem-tam a to minimálne. Ale jazvy stále 2-krát masírujem a celé prsia tiez vždy po sprche natieram. Teraz ma zas dosť často svrbia,ale to asi preto,ze sa hoja. Ale este mám aj niektoré miesta ako keby stŕpnuté a bradavky stále stoja. Ze to môžu aj pol roka :-)

VeVerka11

Luky
pyzamko Ti netreba. Uterak aj toaletak tam bol. Ani stravu si neber.
Zober si papucky,pohodlne oblecenie na cestu domov,zubnu kefku a nabijacku na mobil,ak by si potrebovala dobit stavu do telefonu :-D
ja som.spala v pancuskach,nohavickach a ten skafander som.mala :-D a.co.som.citala.tak baby mali to iste. Je tam aj dost teplio ;-)

VeVerka11

Peta79
Dakujem velmi pekne. Takze teraz by som.si mala jazvy umyvat repikom a prelepit a po troch tyzdnoch od opky natierat?
A nebala si sa ze sa Ti jazva roztiahne z toho,ze.dvihas ruky? Lebo ja sa toho bojim preto ani ruky moc nedviham.
Po akom dlhom.case Ti zacali maknut prsia? Lebo ja mam prsia este dost tvrde a ked vstanem rano tak mam este bolesti.
Dakujem za odpoved. Velmi si mi uz teraz pomohla ;-)

Luky2112

Baby,budem tam potrebovat to pyzamo?neviem ci mam kupit,ja doma spavam v kosely tak aby som zbytocne nekupovala....a co si mam vsetko zobrat?dakujeeeem

bianka311

ahojte baby som tu opat po 4rokoch-20marec mam opku u cervena,vymena implantatov za vacsie,teraz mam 400-a davame 800-a komlet nos aj,rada by som videla fotky noscekov,prsia aj,funguje tu este galeria?ma tu niektora podobnu skusenost ?dakujem za odpoved