Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia - MUDr. Červeň

Príspevok v téme: Silikónové prsia - MUDr. Červeň
kordelia22

Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..

peta79

VeVerka
No ja som si ich vedela oholit už pár dní po opke:-) ja dom aj v pohode ruky dvíhala a nemala som s ničím problém len teda nemohla dom moc tlačiť lebo to by sa nemalo a niekedy som ani nevládala... Dnes som bola na kontrole po 6.tyzdnoch a dr., nie Červeň ale asistujúci,ma pochválil ze krasne vyhojené jazvy a prsia v poriadku,tak som sa potešila:-) inak ja som si tie jazvy ožarovala bioptronovou lampou a povedal,ze to mi len pomohlo a povedal,ze je aj super ze som si tie jazvy masírovala,ze to tiez určite pomohlo:-) tak ak som ti dobre poradila,som rada:-) aj na bradavky si na noc dávaj vlhké vatové tampóny máčané v repíku a po čase si ich tiez natieraj tým kokosovym olejom ;-) ak máš este niečo,kľudne dá pýtaj ak budem vediet rada poradím ;-)

VeVerka11

Peta79
Dakujem velmi pekne za info. Vyskusam ten repik tiez. Ja som bola vcera na vybere stichov a ruky este nemozem dvihnut resp.sa aj bojim. Kedy si si mohla pazuchy oholit?
Inak promin som Ti nick dovrzala :-D

peta79

VeVerka11
prvých 10dní som stála v sprche naklonená na jednu a potom na druhú stranu,manžel držal sprchu a ja som si umývala ruky a podpazušie. Po kontrole 10dňoch,som sa umývala normálne aj s tou páskou,ale každý druhý deň som si ju dala po sprche dole, potierala som si jazvy repíkom,nechala preschnúť a prelepila. Takto som to robila cca. 3 týždne po opke a potom keď sa to vyhojilo,tak som to už nepreliepala,ale natierala tým silikonovým krémom 2-krát do dňa a masírovala :-)

VeVerka11

Peta69
A ako.si sa.umyvala? Aj s tymi leukoplastami? Ako.casto si si ich preliepala resp.ake.si pouzivala lepky?
Kordelia22
Ani nehovor velmi rychlo.to preslo. Coskoro uz budem nosit normalnu podprdu :-D za mesiac mam ist na kontrolu. Dnes mi vybrali stichy. Este.ich mam opuchnute a aj modriny mam pod pazuchov. Ja.som.tiez mala.ist.na opku v lete.10.7.ale.skorsi termin mi padol vhod. V lete.Ti bude jedine teplo aj ked.mne bolo aj teraz takze.to neries. Na konci leta.uz bude z.teba kozana ;-) ja som.sa.tiez.dlho odhodlavala a.zrazu mam po.

kordelia22

peta79:

aha, tak to ja si asi budem musiet potierat aj pred opkou :) dobre tak kokosovy olej mam tak ostanem pri nom :) no vsak jasne, ja tiez fest rozmyslam ci som sa rozhodla spravne, ale podla mna ked uvidim svoje prsia tak urcite nebudem lutovat ani sekundu :)

kordelia22

VeVerka:

ako ten cas leti nie ? nedavno si sa pripravovala na opku a uz mas desat dni po :) a potom po mesiaci este mas ist na nejaku kontrolu? ci potom uz len ta kontrola rocne ? idem presne tretieho júla.. bojim sa ze budu velke horucavy a budem to znasat horsie .. ale tak max zapnem ventilator a budem lezat nahá a hotovo :D

peta79

kordelia22
krém na jazvy sa volá Dermatix. Ja som si nepotierala prsia pred opkou,mala som ich dosť vyťahané z kojenia a aj som z nich dosť schudla,takže som mala kožu natiahnutú. Po opke si ich celé natieram kokosovým olejom a aj si ich masírujem. No moja,to ti neviem povedať,či je to horšie,alebo lepšie,že ideš v lete. Monžo sa budeš viac potiť,ale neviem ti povedať,ako je to s hojivosťou :-( nad opkou budeš stále rozmýšľať,to poznám,ja som čakala rok a tiež som stále rozmýšľala,ale potom som si povedala,že stačí a ani som nevedela ako a išla som na opku ;-)

VeVerka11

Kocky ahojte. Ja som tu nepisala,lebo 10 dni po opke nemam co takeho :-D
Dnes som bola na vybere stichov. Vsetko v poriadku. Za mesiac dalsia kontrola. Konecne som ich videla. Su este.dost tvrde,ale.su krasne. Je to riadna zmena.
Kordelia22
Ja som.sa.natierala.kremom ElasticQ. Kupis v lekarnach za cca.8 ecok. Inak bolesti su minimalne len sa bojim este.robit nejake pohyby. Davam si pozor. Kedy mas mat presne opku?

kordelia22

peta79:

tak to je perfektné :) joj jak ti závidim-ale v dobrom, ze uz to mas za sebou a uz mas rany zahojene :) ako sa poznam, ja budem vahat do poslednej chvile, urcite aj par minut pred opkou budem rozmyslat, ci radsej nezutekat :D ale viem, ze nakoniec do toho aj tak pojdem ! uz sa mi o tom aj snívalo.. heh .. a nebudem to horsie znasat tym, ze bude jul ? horuco ? ci to nema ziaden vplyv na hojenie ?? snad nie vsak ?? a aky je ten silikonovy krém hmm ? a treba si prsia natierat pred operaciou nejakým špeciálnym krémom aby som nemala potom strie ??? stači napr. aj kokosovy olej ? ci obycajny nivea krem ? alebo treba nieco specialne na strie ?

peta79

kordelia22
ahoj moja... som v úplnej pohodičke,bez bolestí,všetko zvládam,robím a už aj spávam v pohode na boku :-) prsia mi pomaličky mäknú,jazvy sa mi super vyhojili(2-krát za deň ich masírujem silikónovým krémom) a bolia naozaj minimálne,ale to len keď si nechtiac do nich buchnem,inak už vôbec. Bradavky sú ešte trocha citlivé a prsia sú na niektorých miestach ešte necitlivé,ale to je úplne ok :-) teraz ma dosť svrbia,to je hojením :-D vo štvrtok idem na kontrolu,tak som zvedavá čo povie Dr. Takže som MAXI spokojná a som fakt šťastná,že som sa nato dala :-) takže neváhaj a choď ;-)