Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..
Silikónové prsia - MUDr. Červeň
lauritania:
ahoj, mne navrhol červeň presne to isté - anatomické veľkosť 410 ml.. no ja som vyššia mam 175 cm a 58 kg .. a ked ty más aj nejaký väčší základ, nebojíš sa že budú veľké ? :) neviem, mna nejak desí tých 410 ml ale dôverujem dokimu :) fuu ale neviem ci by som zvládla dvojitú bolest :-O tak klobúk dole pred tebou .. aj niektoré baby čo si dávajú napr. naraz prsia aj nos ... neviem mne urcite bude stačiť bolesť pŕs :) ale držím ti palce !!!! :)
ahojte kočky ... ja idem 4.3. na augmentaciu. BB , dr. Červeň . Najprv som mala termin len na plastiku stehien ale minulý týžden sme sa rozhodli že aj prsia mi spravi naraz pri jednej narkoze , takže nemusim čakať polrok a znova všetko absolvovať. Budem to mať naraz .... Budú anatomy , 410ml , pod sval pri výške 166cm a vahe 55kg. Som už aj rok po mastopexii /uprave prs/ , takže mám vraj výborny zýklad na dokonalé prsia , :D - tak som zvedavá ... Takže : budem mať dva zákroky v jednom. Druhá plastika bude : plastika stehien , povytiahnutie a zredukovanie poklesnutej kože po velkom úbytku váhy. Ako sa to blíži začínam mať strach ako to zvládnem ... dvojnasobnu bolesť a hlavne paralyzovanie hornej aj dolnej časti tela . No , bude to masaker . Keby sa dali tak tie prvé dni prespať. Liekmi som už zásobená , od boelsti budem uživať Zaldiar - je to kombinacia tramadolu a paracetamolu . Pýtala som sa už aj v druhej téme či je tu niekto kto mal zároven s augmentaciou aj inu opku ?chcela by som vedieť nejaké infošky , pikošky ..
Sestra si ide dat tu vodicku vpichnut a ano aj to je uz na stalo a natrvalo ... radsej si priplati a bude to mat natrvalo:-)
Jajakarinka
Super budem rada,a sestra si ide davat ten inpantat ci tu vodicku?aj ta vodicka je na stalo?
Luky2112........ to je cena len za hornu peru zevraj to ani neboli pretoze to umrtvi a nic neni citit pri zakroku ....ano hned ti dam vediet ci je spokojna sama som zvedava ake to bude mat :-)
Luky2112.....to je cena len za hornu peru a zevraj to ani neboli lebo jej umrtvi peru ...a ano dam ti vediet ci je spokojna ja sama som zvedava ake to bude mat:-)
Doka
A odkial je?si bola u neho?nechcem to moc rozoberat v tejto teme nieje to o perach ale fakt neviem kde mozem ziskat viac info....a ake ma metody ja vlastne neviem co je najlepsie ale pocula som ze ta kyselina h.nevydrzi moc dlho a zase ten implanata nieje moc vidno?nevies mi povedat otom viac?dakujeeem ked tak mozes aj na mail 25nikolla25@azet.sk
Jajakarinka
No super tak to si ma potesila :) mohla by si potom dat info ci je sestra spokojna...a to je cena aj spodna a horna ci iba jedna pera?dakujem za info ;)
VeVerka
Ten silikónový krém sa vola Dermatix a je v lekárni aj u nás. No povedal mi dr., ze moc nemám nosiť pusch up podprsenky,ze radšej látkové s kosticou,alebo tie,čo sú jednou vrstvou vyplnené ;-)
Luky2112....ano zvacsuje aj pery .....bud inplantatom alebo neviem presny nazov je to tekutina vpichava sa to do pier a je to natrvalo. 1mm zvacsenia stoji okolo 450 eur viem to preto lebo moja sestra ide na tob5:3....vlastne uz o par dni