Silikónové prsia - MUDr. Červeň

Príspevok v téme: Silikónové prsia - MUDr. Červeň
kordelia22

Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..

kordelia22

lauritania:

ahoj, mne navrhol červeň presne to isté - anatomické veľkosť 410 ml.. no ja som vyššia mam 175 cm a 58 kg .. a ked ty más aj nejaký väčší základ, nebojíš sa že budú veľké ? :) neviem, mna nejak desí tých 410 ml ale dôverujem dokimu :) fuu ale neviem ci by som zvládla dvojitú bolest :-O tak klobúk dole pred tebou .. aj niektoré baby čo si dávajú napr. naraz prsia aj nos ... neviem mne urcite bude stačiť bolesť pŕs :) ale držím ti palce !!!! :)

lauritania

ahojte kočky ... ja idem 4.3. na augmentaciu. BB , dr. Červeň . Najprv som mala termin len na plastiku stehien ale minulý týžden sme sa rozhodli že aj prsia mi spravi naraz pri jednej narkoze , takže nemusim čakať polrok a znova všetko absolvovať. Budem to mať naraz .... Budú anatomy , 410ml , pod sval pri výške 166cm a vahe 55kg. Som už aj rok po mastopexii /uprave prs/ , takže mám vraj výborny zýklad na dokonalé prsia , :D - tak som zvedavá ... Takže : budem mať dva zákroky v jednom. Druhá plastika bude : plastika stehien , povytiahnutie a zredukovanie poklesnutej kože po velkom úbytku váhy. Ako sa to blíži začínam mať strach ako to zvládnem ... dvojnasobnu bolesť a hlavne paralyzovanie hornej aj dolnej časti tela . No , bude to masaker . Keby sa dali tak tie prvé dni prespať. Liekmi som už zásobená , od boelsti budem uživať Zaldiar - je to kombinacia tramadolu a paracetamolu . Pýtala som sa už aj v druhej téme či je tu niekto kto mal zároven s augmentaciou aj inu opku ?chcela by som vedieť nejaké infošky , pikošky ..

jajakarinka

Sestra si ide dat tu vodicku vpichnut a ano aj to je uz na stalo a natrvalo ... radsej si priplati a bude to mat natrvalo:-)

jajakarinka

Luky2112........ to je cena len za hornu peru zevraj to ani neboli pretoze to umrtvi a nic neni citit pri zakroku ....ano hned ti dam vediet ci je spokojna sama som zvedava ake to bude mat :-)

jajakarinka

Luky2112.....to je cena len za hornu peru a zevraj to ani neboli lebo jej umrtvi peru ...a ano dam ti vediet ci je spokojna ja sama som zvedava ake to bude mat:-)

Luky2112

Doka
A odkial je?si bola u neho?nechcem to moc rozoberat v tejto teme nieje to o perach ale fakt neviem kde mozem ziskat viac info....a ake ma metody ja vlastne neviem co je najlepsie ale pocula som ze ta kyselina h.nevydrzi moc dlho a zase ten implanata nieje moc vidno?nevies mi povedat otom viac?dakujeeem ked tak mozes aj na mail 25nikolla25@azet.sk

Luky2112

Jajakarinka
No super tak to si ma potesila :) mohla by si potom dat info ci je sestra spokojna...a to je cena aj spodna a horna ci iba jedna pera?dakujem za info ;)

peta79

VeVerka
Ten silikónový krém sa vola Dermatix a je v lekárni aj u nás. No povedal mi dr., ze moc nemám nosiť pusch up podprsenky,ze radšej látkové s kosticou,alebo tie,čo sú jednou vrstvou vyplnené ;-)

jajakarinka

Luky2112....ano zvacsuje aj pery .....bud inplantatom alebo neviem presny nazov je to tekutina vpichava sa to do pier a je to natrvalo. 1mm zvacsenia stoji okolo 450 eur viem to preto lebo moja sestra ide na tob5:3....vlastne uz o par dni