Ake mate skusenosti s antikoncepciou Regulon?

pravda je taká...

to mi pripadá ako zázračné pirulky tá hak, ked tak píšete o čistení pleti, a zväčšovaní prs, a o chudnutí.... :-O

star

Ja beriem REGULON este len 10 den,zatial nevidim ziadne zmeny..no na letaku pise,ze z neho sa nepribera,lebo ma malo hormonou,tak dufam,ze to tak aj bude..kedy sa Vam zacali zväcsovat prsia a cistit plet?

zzuuzzaannaa

preco by si ich nemala dostat? :) prve mesiace su individualne, niekedy dojde, posunie sa,alebo je strasne slaba..ale vsetko by sa malo dat do poriadku.
Je minimalna sanca ze by si bola tehotna, takze to s tym nema ziadny suvis..proste si telo iba zvyka na prilev hormonov

charlotte

Ja užívam regulon necelý týžden takže pribrat som este nestihala ani ziadne viditelné učinky to na mne nezanechalo..jediné čo som si všimla že som unavenejsia ako obvykle jakosik nemam na nič chut...neviem či to može byt z toho :P

eviku18

ja som brala regulon asi 5 a pol roka. zo začiatku som s nim bola spokojna len som trošku pribrala a ku koncu mi menštruácia vôbec neprišla. hoci gynekolog povedal, že je to normalna vec pre istotu som ich vymenila za ine.