zacinam brat tuto antikoncepciu a rada by som sa dozvedela ci sa od nej velmi pribera? dakujem
Ake mate skusenosti s antikoncepciou Regulon?
viete co baby ja beriem regulon teraz druhy mesiac akoze zatial vsetko v pohode az na to ze som mimoriadne citliva zo vsetkeho mi je do placu myslite si ze je to moze byt z toho????
No, s hormonalnou antikoncepciou je to fakt velmi individualne. U niekoho sa prejavi pri rovnakych tabletkach to, u ineho ine... Ja som Regulon brala dlho a ani sa mi nezhorsila plet ani som nepribrala, ani ma hlava nebolela...akurat ma v tom obdobi prepadla endometrioza, a to vraj hormonalna antikoncepcia je jej prevenciou. No tak teda neviem...
Ahojte, chcela by som sa opytat, ze ak ste brali regulon a zlepsila sa vam plet, tak po akom case uzivania to asi bolo? Ja som ju zacala brat len tento mesiac a strasne by som chcela, aby to mojej pleti pomohlo.prosim odpiste,dakujem
mali by ho stiahnut co najskor z obehu. moja dcera ho zacala brat a po dvoch tyzdnoch sa to zacalo, zacala sa vyhadovat na tvary co v zivoe a ani pocas puberty nebolo, zvysena zaludocna kyselina, prudke vykyvy nalady, bolesti hlavy, podrazdenost, unava... A vraj dobry. Dievcata davajte si radcej pozor.
mozu sa tvorit od regulonu vyrazky???lebo mne sa tvoria asi..:((
Od kedy ucinkuju naplno?Kolko dni od prvej zobratej tablety?
ja tiez uzivam regulon ale v tretom tyzdni sa u mna objavil vytaok podobny menstruacii...ma niekto podobnu skusenost?nevie mi poradit co dalej?..dakujem :)
Ahoj,ja prechadzam z tabletiek novynette na regulon,len neviem ci mam robit 7 dnovu prestavku alebo mam rovno zacat uzivat regulon bez nej.dakujem za radu!