Liek na rakovinu!?

RNG

Dr Bukovsky este stale zije v omyle, ze lieky naozaj len liecia a ze dnesna potrava nam dava dostatok vsetkych zivin. Je to hlavne pre to, ze sa zatate drzi starych dat odporucenych dennych davok zivin , ktore su uz davno hromadou lekarov vyskumnikov povazovane povodne za chybne ustanovene v roku 1948, bez dostatocneho vyskumu.
A nechce si uvedomit, ze dnesne polnohospodarske produkty su pestovane na prechemizovanej zamorenej a vycerpanej pode, takze nam nijak nemozu dat vsetko, co telo potrebuje.

RNG

Nuz napr kubasnsky rezim pouziva na znizenie cholesterolu uspesne policosanol, vytazok z listov cukrovej trstiny A pouziva stare cholesterolove data na posudzovanie hladiny cholesterolu,.
Ostatny svet, najma zapadne krajiny zmenili odporucene hladiny hlboko pod potrebu tela na to aby predali svoje proticholesterolove skodlive patentovane chemikalie.
Cholesteroly produkuje najma nasa pecen a su potrebne na hromady roznych hormonov a napr aj na tvorbu nervovych vlakien. A to sa samozrejme zatajuje a ked to nenazyvas konspiracia, tak neviem co to je.A zacina to v ucebniciach na mediskych fakultach, takze lekari uz vyrastaju v tomto omyle.
Nuz podobne podtrhy su aj pri rakovinach, co je najvacsi zdroj penazi pre farmaciu dnes.
Na "liecenie" rakovinneho pacienta sa v USA spotrebuje od 150 do 600 tisic dolarov, podla toho, ako dlho zije Takze take hrozne sumy si rozhodne zdravotny "monopol" nenecha ujst.
Nuz ked chces vedet ako daleko idu s takymito metodami , objednaj si knihu od Virapena, kde tento byvaly velmi dolezity farmaceut popisuje prehnite praktiky v tom odbore a mas to aj v Slovencine
martinus.sk

0vecka

2 Dawia ty sa spametaj. To zakyslenie je uplny blud. To skor uverim RNG ako zakysleniu.

Zakyslenie organizmu moze nastat ale ma urcite priznaky urcite to nieje takze je kazdy druhy zakysleny. Za taketo clanky by mali ist ich autori do basy.

0vecka

2 RNG ale ake peniaze dostava napr kubansky rezim aby to zatajoval? kebyze povie USA EU tak ok ale takto fici cely svet... A to uz je konspiracia jak hrom ...

RNG

Ovecka, zijeme vo svete penazi a peniaze ovplyvnuju aj mienky ludi, aj tlac,aj televiziu, aj ucebnice lekarov aj tlak proti konkurencii, ktora by zruinovala financne farmaciu a dokonca aj znacne celu lekarsku komunitu .
Takze tomu vsemozne zabranuju aby sa to "neprevalilo"
To nie je ziadna konspiracia, to je jednoducha ekonomia, vec penazi, nic viac. A zatial sa im to znacne dari, lebop vacsimna ludi je , podobne ako aj ty, pod ich kontrolovanym vplyvom.
Ale je ich uz urcite percento, aj medzi lekarmi, aj medzi pacientami, ktory oficialnu lekarsku mantru uz neprijmu. Ja som jeden z nich, co sa uz vyse 20 rokov lieci prakticky len doplnkami, vynimka bola moja operacia zlcnika, kde som sa na 6 dni musel vzdat akychkolvek prav na to co so mnou spravia v nemocnici a co do mna napchaju. Prezil som to na stastie, 30 stychov na bruchu, hoci som sa z nemocnicnych infekcii, znicenej crevnej flory a najma krvacania, kde mi roznymi sondami(do zaludka na pumpovanie, do zlcovych ciest na zistenie, ci nemam niekde v zlcovode zaseknuty kamen) sposbili vnutorne krvacanie musel doplnkami z toho dostavat.
Samozrejme pri stazovani sa mali lekari znova atb a rezanie, na co som sa nedal nahovorit.Najma pre to, ze ako cukrovkar sa velmi tazko hojim a dalsia operacia by ma asi dorazila.

0vecka

2 RNG problem je ze to co ty nazyvas faktami nazyva odborna verejnost bludy. Neviem teda do ktorej kategorie konspiratorov patris ale su aj kategorie ktore hovoria ze kazda rakovin aje liecitelna v hocijakom stadiu a podobne. Co sa alternativi tyka tam som ochotny pripustit ze sa da liecit aj inak ale ak by to malo o dost lepsie vysledky ako klasicka liecba tak by sa to jednoducho prevalilo. Preco by taketo informacie napr nevypustila korea alebo ina krajina kde ta zla farmalobby nema vplyv?

vitavi

eddings, myslím, že bunky malého dieťaťa evidentne nie sú staré a pred smrťou. A predsa ich tvoj lekár považuje za vhodné na zánik.

RNG

eddings, ja ti neberiem tvoje presvedcenie, mozes verit v cokolvek si zelas, ale fakty z roznych nemocnic, ktore pouzivaju alternativy sa nedaju odskriepit, aj ked ich nasa FDA zakazuje otvorene tvrdit.
Princip rakovin, vsetkych , je rovnaky. Sklada sa z poskodeny nefunkcnych buniek,rychlo sa rozmnozujucich, ktore ked sa uvolnia z jedneho miesta pre slabu kolagenovu strukturu, tak cestuju po tele/metastazy a vytvoria "ine" rakoviny na inych miestach, ktorym daju lekari ine mena, ale podstatu maju vsetky rovnaku.
Vznik je podmieneny stupnom zamorenia tela, a schopnostou najma NK krviniek ich nicit. Pokial ich NK krvinky vedia znicit, tak "nemame rakovinu" Ak sa ichj v tele vytvori pre zamorenie privela a NK krvinky ich nedokazu vsetky znicit, zacnu vytvarat rakovinne utvary roznych typav na roznych miestach v tele.