skuste si pozriet toto, co na to hovorite? nasiel som tu stranku nahodou a tak som si pomyslel ze ked to dam tu tak mozno aj niekomu pomozem.Lebo nemohol som si to nechat len pre seba. Dost zaujimave citanie je na tej stranke (nechcem robit reklamu, pokial by mal niekto ten pocit prepacte)
Liek na rakovinu!?
vitavi> ano mas pravdu, bunka a ceskoslovensko-sovietske priatelstvo su vecne :D zjavne si medik, precital si 2 clanky na nete...bunka prijimajuca cistu a idealnu vyzivu bude zit vecne a bude sa dokonale reprodukovat...este nas zabav
0vecka> no rozhodne ano, autizmus vznikol rozhodne zaroven s vynalezom vakcinacie, to Vam pekne dakujeme pan Pasteur!
2 eddings s tym ockovanim si ani nemal zacinat to vies ze ockovanie sposobuje autizmus :) a absolutne nepomaha.
(teda podla RNG)
Zakiaľ je schopná bunka prijímať a vylučovať, je schopná zmeny.
Bunka sa nedokáže regenerovať len tesne pred smrťou. Takúto bunku nezachráni ani chemoterapia.
Rakovinová bunka je zdegenerovaná bunka, pretože prijímala zo svojho okolia látky a energiu /potravu/, ktoré neboli pre ňu vhodné.
vitavi> nevies o com hovoris, plnej regeneracie bunka nie je schopna donekonecna. Ludska ani ziadna ina. Este aj neziva hmota vo vesmire podlieha casom rozpadu...
Aj rakovinova bunka je regenerovanou bunkou, akurat so zlou informaciou ;)
RNG> vzhladom na to ze tu mozes pisat anonymne, mozes tu citovat akykolvek zdroj ta napadne :P
Inac zda sa mi nepravdepodobne ze by existovali podobne superprodukty lieciace rakovinu, a to vzhladom na fakt, ze pod vseobecnym pojmom rakovina sa skryvaju desiatky roznych ochoreni, niektore velmi pribuzne, ine uplne rozdielne...dnes uz napriklad vieme predchadzat niektorym typom rakoviny ockovanim, pretoze su sposobene virusmi, ine maju povod uplne inde. Takze ja som presvedceny, ze podobne zazracne kliniky a liecebne prostriedky a postupy su maximalne tak ucinne na 1 typ rakoviny, ak vobec
Regenerovať nedokáže len mŕtva bunka.
Inac moje informacie pramenia najma z lekarskych periodik, ktore pre autorske prava sem nemozem okopirovat. preto sa snazim aspon na tom nespolahlivom internete najst nieco, co si ludia sami mozu precitat. Osobne vsak doverujem len znamym a uspesnym lekarom co liecia alternativou a priklady tych mozete najst napr cez Google.sk pod rng, lekari vedeckej alternativnej mediciny
alebo rng alternativni lekari
ktorych uvadzam na rng uforum.sk
To je dobre na zaciatok, cez nich a ich literaturu sa mozete dozvediet o stovlach inych a celych lekarskych ustavoch a klinikach, co alternativne liecby prevadzaju. Co sa tyka rakovin, tak v USA len potajomky, lebo je to tu trestne, vo sa tyka inych krajin, v mnohych je to dovolene, citujem najma Mexiko, kam sa chodi liecit hromada Americanov.
Ale aj v Europe sa daktore metody uchytili, napr pouzivaju vytazok z imela, pod nazvom iskar, alebo v Nemecku tiez pouzivaju hyperthermiu, ktorou sa vyliecil potajomky aj nas prezident Reagan z rakoviny.
Eddings, to mas sice uplnu pravdu, ale uvedena ny link na tu mexixku nemocnicu je priamo z tej nemocnioce a da sa velmi lahko overit. Nakoniec nemysli si, ze su ludia natolko hlupi, aby sa v desiatkach tisicov hrnuli do tych Mexickych nemocnic, kde maju sancu vyliecenia ovela vyssiu a za zlomok penazi. A to napriek velmi silnej propagande a kazdych 15 minut reklamam na roznych televiznych staniciach na "najmodernejsie onkologicke strediska" v USA
Ludia nie su hlupi, tj aspon nie vsetci
RNG> len pre poriadok, clanok na nete nie je relevantnym dokazom, ani oficialne publikovanou studiou...ktokolvek si moze urobit stranku s bombastickym kilometrovym nazvom typu: supertotalanticancerscientificresearchwonder.com, tam napisat ze cituje studiu dajme tomu University of Michigan, alebo nejakej specialnej superprirodnej nemocnice z Ciny, zvitky mudrcov z Tibetu atd., a ludia mu to budu zrat z ruky...