skuste si pozriet toto, co na to hovorite? nasiel som tu stranku nahodou a tak som si pomyslel ze ked to dam tu tak mozno aj niekomu pomozem.Lebo nemohol som si to nechat len pre seba. Dost zaujimave citanie je na tej stranke (nechcem robit reklamu, pokial by mal niekto ten pocit prepacte)
Liek na rakovinu!?
áno povedal mi to medik, ktorý bol tam na stáži, normálne v nemocniciach si môžu vybrať, že či chcú chémiu alebo alternatívu,,,a jeho strašne vtedy fascinovala čínska alternatívna medicína...
2 ebi777 to fakt? sa divim ja by som to zaviedol aj u nas... aspon by sme usetrili.
2 RNG prosim ta ja nehovorim ze nic ine ako chemoterapia nepomoze ale pri nicom nemas nejaku relanu sancu (napr aspon 20percent) ze sa vyliecis. Preco podla teba vsetky slavne osobnosti ktore by vysolili kludne aj 100 mil dolarov aby si zachranili zivot scipli na rakovinu? nehovor mi ze preto lebo by to zle vyzeralo... :)
v Taiwane si pacient môže vybrať, že či chce chemickú liečbu alebo liečbu prírodnými látkami,,, no i napriek tomu sa zázraky pri liečbe rakoviny prírodnou liečbou nedejú
Prirodnyc latok, ktorymi sa da liecit rakovina je hromada, zialbohu nie je to pre onkologiu financne vyhodne, tak napr v USA dokonca cez FDA sa im podarilo dosiahnut zakaz tvrdenia, ze cokolvek okrem chemoterapie, chirurgie a ozarovania je ucinne na rakoviny.Samozrejme je to absurdne protiustavne. A nejeden lekar , co sa nechcel tomu podriadit bol posadeny do vazenia. Preto americania, ktori poznali, ze sa tu jedna o spinave sprisahanie sa chodia hufom liecit napr do Mexika, kde nemocnice pouzivaju rozne alternativne prostriedky, so znacnym uspechom. Pozri na porovnanie jednej z takych nemocnic s priemerom "modernej onkologie" z USA
www.oasisofhope.com
A to pritom nepouzivaju ani tam vsetky najnovsie protirakovinne doplnky, len niektore.
Nedavno vysla nova kniha ako bojovat alternativne proti rakovinam, ktora ma podla informacii uvedenych az 350 roznych oskusanych prostriedkov. Samozrejme mnophe sa daju kombinovat pre zvysenie ucinnosti.
www.alternativecancerresearchinstitute.com
Ano samozrejme... preto zomiera na zhubne nadory tak vela ludi lebo nato existuje zaruceny liek ako na dalsich milion konspiracnych weboch ;) :)))
kungfusrac, existuje a dosť priepastný. Chemoterapia má ako takú šancu ti pomôcť, ale k čomu ti pomôže, keď sa budeš vyčerpávať hladovkou a zároveň ťa bude vyčerpávať aj nádor?
Suhlas s Oveckom,
keby take nieco existovalo, tak by to farmaceuticke firmy primiesavali do tabletiek, ako aromu, aby to nebolo napadne. Problem je v tom, ze je to zlozita nemoc a na to jednoducha tabletka neexistuje. Ludske bunky pochadzaju z anaerobnych bakterii a obcas sa stane, ze sa tak aj zacnu spravat. Co sa tyka chemoterapie, tak to je ozaj len biznis, lebo prakticky neexistuje rozdiel medzi chemoterapiou a hladovkou, alebo dietou).
0vecka - vice versa, si ty ochotny zmeniť názor? ak sa ťa opýtam, že ak má korporácia možnosť liečiť pacienta napríklad za 300.000 alebo 300 dolárov, ktorú možnosť si vyberie a za ktorú bude bojovať?
uz ste si dali tu namahu pzriet tie videa? este si mozte pozriet prednasku od hnizdila ceskeho lekara ktora hovori o tom ako z nas robia lekari pacientov.... ich poslanim je liecit nie uzdravit nas...