skuste si pozriet toto, co na to hovorite? nasiel som tu stranku nahodou a tak som si pomyslel ze ked to dam tu tak mozno aj niekomu pomozem.Lebo nemohol som si to nechat len pre seba. Dost zaujimave citanie je na tej stranke (nechcem robit reklamu, pokial by mal niekto ten pocit prepacte)
Liek na rakovinu!?
Produkty su vsade, avsak tie este nezarucuju, ze su VHODNE....
treba vsade kde to zacat...
Tema:
pravda o rakovine - vitamin B17
je prvym krokom ako uspiet....
dalsim krokom je pochopenie co chceme,...dalsim krokom ma byt badatel ktory je na slovenskej domene, dalsim krokom je rozhodnutie to urobit....
v mnohych pripadoch ludom bolo odporucane ako a kde zacat, ale oni nikdy nezacali, a dostali sa ku konci cez operacie, chemosky, radiosky....
tudy cesta nevede.
Vela penazi sa zarobi na utrpeni, ako na neutrpeni.
Co by robyli lekari v pripade, ze nikto nechoreje?.....kolko by zarabali v pripade ze nechoreje?....
A kolko zarabaju v pripade ze cela populacia je udrzovana v halucinacnom spanku?....
ta nominacia na nobelovku budwigovej je bullshit kedze tie su utajovane 50 rokov...
chujovina... uplny bullshit ak by liek na rakovinu bol tgak by ho prave tie zle korporacie predavali aby na nom zarobili vsak co by dali niektori ludia aby si zachranili zivot... ono sa ale tazko diskutuje s konspiratormi najme ked sa jedna o takuto temu... ak sa jedna o fyziku alebo nieco exaktne mozem im dat jasne informacie s linakmi vsetko ale oni neuznaju ani za svet ze sa mylili...
Ak sa jedná o liek na rakovinu,je spusta riešení.Ale pravda je niekde inde.Liek na rakovinu skôr neexistuje.
Ale veľa ľudí vás bude presviedčať že áno.S rakovinou sa dá bojovať a to úspešne s látkami ktoré Vám naštartujú imunitný systém vo vašom tele.
A ten sa postará o likvidáciu nádorových buniek.
Medzi popredné a veľa opisované látky na podporu imunitného systému na rôznych diskusných fórach sa nájdu prevažne tieto produkty.
Graviola Anonna Muricata
Mačací pazúr Vilcacora
Vitamín B17 Amygdalín
Hliva ustricova
Reishi
Maitake.
Ľanový olej dr.Budwig
Vitamín C,ale pozor malé dávky.Ale často.
A to podstatné je,že človek musí niečomu veriť a nevzdávať sa.
80% úspechu v liečbe,alebo ako by ste to nazvali.Máte vo svojej hlave.
Myslieť pozitívne a hlavne nevzdávať sa.
Skúste nahliadnuť.
Je tu pár produktov.
www.koloid.sk
no ja si myslim ze to moze fungovat ale lekari atd. o tom velmi nehovoria. preco? no lebo by neboli zisky... a tie lieky ktore su v lekarnach , nehovorim ze nezaberaju ale tak ja sa radsej liecim prirodnymi zdrojmi...napriklad ked som nachladeny inhalujem vodu do ktorej dam poiekovu lyzicku soli a o 2 dni mi ani netecie z nosa a som fit... a nemusim do seba tlacit tie spreje atd...ktore uvolnia nos ale potom ho zapchaju viacej ako bol....odbocil som od temy ale to len pre priklad....
skuste si na youtube pozriet dokument healing cancer from inside out alebo foodmatters... najdete ja s ceskymi titulkami...
ahojte
Hehe rakovina je take vnutorne ochorenie, ktore sa len velmi tazko lieci zasahom lekarov, preto sa ho ludia boja - je to zlo nich samotnych, s ktorym si mozu pomoct len sami.
klasicke pripady zazracne vyliecenych rakovin VS nepochopitelne umrtia po odstraneni chorob-niekedy mi pride ze ludom tiez chyba to co zvieratam - reflexia, sebauvedomenie, sami nie su presvedceny o tom ze su zdravy..cakaju ze pride niekto iny si minut energiu na ich zdravie (lekar ? :-)
ako sa vravi, je to az prilis jednoduche nato aby to bolo pravda ;-) ale v skutocnosti je
Pekny clanok, dakujeme za zdielanie :-)
Podobnych "zarucenych" sprav je na internete vela. Mliekom, alebo mliecnymi vyrobkami, ci jogurtami, by som rakovinu nikdy neskusal liecit. Ber to ale len ako moj nazor.
jasne, mozes to vyskusat, ked budes v poslednom stadiu...