Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Liek na rakovinu!?

philips

0vecka, hádka nikdy nie je o tom, kto začal, ale o tom, kto skončí. :)

Ináč prikláňam sa k chemickej liečbe. Tá mi dá aspoň nejakú nádej na uzdravenie, ale najlepšia možnosť je podľa mňa taká, že pacient by kombinoval aj chemoterapiu, rádioterapiu a operáciu s alternatívnou medicínou, ale iba so súhlasom a vedomím lekára.

Je predsa lepšie spoliehať sa na dve veci, ako spoliehať sa iba na jednu a to či už alternatívu alebo chemickú.

Toť môj názor, som zvedavý, kto sa prvý urazí. :)

0vecka

2 philips tusim s tym zacali alternativci... proste vsetci vedci na svete sa spojili aby nedovolili liecit rakovinu.

Ja vzdy zasnem ake somariny su ludia schopny vymysliet. Akoze ono je pre farma lobby jednoduchsie podplatit vsetkych lekarov v USA EU na kube a v azii ako jednoducho si tie peniaze odsavat so statneho rozpoctu :) Akoze myslim ze kto aspon trosku logicky rozmysla tak je mu jasne ze je to absurdne.

Inak RNG pls predpis nieco hanke lebo ocividne to nezvada s nervami. Aj ked si myslim ze ziadny doplnok nebude tak ucinny ako poriadne sedativa.

www.imdb.com

www.imdb.com

pomaly kazdy jeden by nemal problem vysolit 100 Mega za to aby tu este bol ale ne nikoho nenapadlo prist za Patrickom a povedat mu pocuvaj vieme ta vyliecit chemoterapia je bullshit daj mi 100melonov a si OK. :)

RNG

Ked pozeram taketo, tak sa mi otvara krivak vo vrecku. A to naozaj si vazim lekarov, ci uz klasickych alebo alternativnych. Ale co je vela to je moc!
tv.greenmedinfo.com

RNG

Na co ja som stale nahnevany, a mam padny dovod, je ze je v medicine zaujem veducich ludi nie na vylieceni pacientov ale na svoje prijmy. Samozrejme to sa netykla vacsiny lekarov, ti su v tom systeme zamotani celkom nevinne, tj mnohi, co su svedomiti.
Lekari, co ma stvu, su taki, ktori si myslia , ze tym ze dostali diplom z medickych fakult "pozrali" vsetky vedomosti a kazdy druhi je hlupi laik, ktori sa im nema pliest do remesla.
Na stastie je dnes napr v USA vyse 15 000 lekarov, co nesuhlasia s oficialnou liniou medickeho priemyslu. Je to sice len 1.5% a su velmi prenasledovani za tu odvahu, ale pred takymi ludmi "skladam klobuk" lebo aj napriek priekorom , ktorym musia kazdodenne vzdorovat sa snazia o liecenie pacientov akokolvek je to mozne, nie len podla sablony nalinkovanej medickym priemyslom.
A pokladam za povinnost kazdeho lekara, co sa upriomne snazi liecit ludi sa zaujimat o vysledky a metody tychto lekarov a nie mavnut nad nimi rukou ako neucinne aj napriek tomu ze su casto velmi ucinne a zaroven neskodne, co nemozno tvrdit o chemickych patentovanych liekoch v ziadnom pripade, toboz o chemoterapeutickych jedoch, ktore aj na zdravych mysiach vyvolavaju rakoviny a rozne vazne poskodenia organov a imunity , o ludoch tu ani nehovorim.

llek

A co tak nahnevane, ved je piatok vecer, pohoda. Diskusia je o tom ze hovorit ale aj pocuvat, nie hned utocit. Ja mam vela vyliecenych pacientov, zalozili si po vylieceni mnohi rodiny, vratili sa do zivota, dozili sa vnucat, dostudovali, to ma robi odolnou voci utokom nahnevanych ludi. Iste, nevyliecia sa vsetcia, lebo nadorove ochorenia su take. Ja viem ake su moje moznosti, viem kde su moje hranice a mam velku pokoru k zivotu aj k smrti.
Ale hodne sa to odklonilo od temy, je cas sa vratit k teme

RNG

LLek, ty tu zasadne obranujes stanovisko oficialnej mediciny a jej prostriedky a ja tu uvadzam alternetivy na to, ktore ty odmietas.
Takze mezi nami nemoze byt ziadna ina dohoda, len ze sa budeme kazdy drzat svojho. To vsak nijak nepomoze pacientom ktori zomieraju otraveni chemoterapiou, vsakze. A preto sa semk snazim pisat novsie vyskumy okolo liecenia rakovin, ktore nechce klasicka onkologia prijat, popdobne ako aj ty. Ak to povazujes za urazku, budiz.
Ja som to ale ani za podcenovanie, ani za urazku sem nedal, len ako informaciu, ktora sa zamerne v literature a dokonca v ucebniciach pre lekarov potlaca.
A to nemozes pri dobrom vedomi a svedomi schvalovat nakoniec ani ty, ked mas sucit s tymi stovkami pacientov co ti prechadzaju cez ruky.

Haluzatko

1. sú, 2. sú, po 3. sú a po 1000. sú! Je to tak. Akú máte úspešnosť v liečbe chorých? Dobre sa pozerať na utrpenie malých detí, ľudí, ktorým dávate nádej? A pritom si týmto krokom zaručia len vlastnú samovraždu. Dookola striedate 20 rokov staré neúspešné lieky na daný typ onkologického ochorenia a potom len pokrčíte ramenami, že hm nepomáha nič. No kto by to bol povedal. A ty si možno jedna z tých nevedomých ešte zaslepených - nevidiaca do tohto biznisu, ale koľko je takých čo vedia, že účinnosť je minimálna, deštruktívna a ďalej sa podieľajú na tomto zločine na ľudoch, lebo sa boja straty licencie. Fuj more. Není horší pohľad jak ísť na onkológiu a vidieť tých ľudí zbytočne trpieť. Ale veď biznis je biznis.

llek

1. Nie su
2. Nie som nahnevana, odpovedam vecne a pokojne
3. So svojou pracou a celkove som spokojna
4. To čo použivam nie su sracky

llek

Pokial si RNG dobre precitas co som napisala, tak ja sa k ziadnej liecbe nevyjadrujem, aspon to tam ja nevidim. Ja tebe nic neradim ze co mas a nemas studovat, tak nerad ani ty mne. Ja sa nevyjadrujem ze kolko vies a nevies, tak sa nesnaz vyjadrovat ani ty k tomu ze co a kolko vedia ini, to predsa nemozes ani len tusit. Vobec sa mnou nezaoberaj, tak ako sa ja nezaoberam tebou. Kazdy ma pravo sem nieco napisat, podla toho ake ma vedomosti a skusenosti. Ty nemas pravo hodnotit prispevky, teda neviem o tom ze by si tym bol povereny