Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Liek na rakovinu!?

RNG

llek, za to ze prevadzas klasicku onkologiu, to neznamena, ze si odbornik na alternativne metody. Tak sa prosim na ne nevyjadruj z hladiska odbornosti, lebo zrejme o nich vies len pramalo.Na to treba dlho studovat a nie odmietat cokolvek nie je schvalene oficialne.
Samozrejme ziadne "zazracne lieky" neexistuju, su len ucinnejsie a menej skodlive alebo neucinnejsie a viac skodlive. V tom je to cele.
A ucinnost sa posudzuje statistikou napr 5 rozneho prezitia , kde sa jedna strana nepotlaca a neumlcuje, lebo sa to onkologii a farmacii nehodi.
Este raz sem musim uviezt porovnanie medzi 5 roznym prezitim pouzivanim alternativneho liecenia rakovin v jednej z Mexickych klinik s vzrovnani s klasickym onkologickym najmodernejsim pristupom v USA
www.oasisofhope.com
A budem to opakovat, az kym si ludia neuvedomia, ze chemoterapia ozarovanie a chirurgia nie su jedine nastroje na rakoviny a podla tych statistik ani nie najlepsie, ani zdaleka.
A este raz opakujem, ziadne zazracne lieky neexistuju na rakoviny, len lepsie a horsie. A tie, co znizuju imunitu tela, tj rezania, ozarovanie a najma jedovata chemoterapia su tie horsie nastroje .
Najma ked ludia konecne pochopia, ze rakovinne a ine poskodene bunky sa tvoria pri deleni buniek neustale, od narodenia, a ze ichj mnozstvo je proqamo umerne zamoreniu tela a ich odstranovanie nasim imunitnym systemom zavisi od stavu imunity, ktory sa zhorsuje kazdou nakazou a zamorenim. Tj treba telo odmorovat a posilnovat v obrane, nie naopak, ako to robi klasicka onkologia.

Haluzatko

Kvôli takým hlúpym a zaslepným ľudom bude vžty tento svet taký ako je a to na hovno. Ale nájdu sa aj normálni doktori, viď. jeden pražský vysoko postavený onkológ posielaja svojich pacientov za tým, keď slávna medicína vyhlási, že tak Vám už niet pomoci. Hm a tí ľudia žijú. You just better shut a fuck up.

RNG

Ovecka, lebo ti alternativni lekari maju ovela vacsi uspech v roznych lieceniach ako tych 98.5% (USA)ostatnych lekarov. A mal som si to uz mnohokrat za tych 20 rokov, co sa drzim ich rad aj osobne, aj na mojej rodine a znamych overit.

llek

Zase jedna z dikusii prevazne zdravych ludi a ludi sediacich pri pocitaci a bludiacich po internete, o tom ako liecit rakovinu a ako sa ti lekari odmietaju nieco naucit. K diskusii sa vyjadrovat nebudem, ja mam tych onkologickych pacientov kazdy den pred sebou, ja s nimi riesim ich kazdodenne problemy. Ja len tolko, ze keby ste ich mali kazdy den pred sebou, keby ste realne videli co to v skutocnosti je, ake neskutocne mnozstvo druhov nadorovych ochoreni je, keby ste ich mali pred sebou a museli pre nich nachadzat riesenia ktore im aj pomozu, keby ste vy boli ti, co im date odporucenie ako liecit a co robit a podpisali sa pod to a dali tam svoju peciatku, tak by tato diskusia vyzerala uplne inak, bolo by v nej viac pokory a menej istoty, ze ja uz ten zazracny liek mam, len ti doktori to nechu pocut

Haluzatko

Viete čo je smutné? Liek na rakovinu tu je a keby len jeden, je ich mnoho, jeden overený. Mama potom ako otec zomrel na rakovinu, teda skvôr by som povedala, že zomrel na chemoterapiu, tak túto formu liečby odmietla. Lekári ju presviedčali, že takto zomrie, bola totiž po operácii, ale všetko nemohlo ísť von. Po troch, či štyroch mesiacoch neviem teraz presne, ale bolo to teraz v decembri, išla mamka na ultrazvuk, sama mala trošku strach. Predsa 100% istotu nemala, no my rodina hej. Vyšla z ordinácie celá natešená, že nemá nikde nič. A doktori? Neverili vlastným očiam, že ako to je možné, že čo brala.

Takže len toľko. Keby ľudia otvorili oči a prestali veriť farmaceutickej mafii, nemuselo by tu byť toľko utrpenia - zbytočného!!! A môj otec mohol ešte žiť, keby to tak vedieť včas. :(

hanka9

inac ovecka

pokial nevies z dovodov tvojej nemohucnosti viest korektnu debatu

a uchylujes sa k urazkam a pouzivaniu slov, ktorych vyznamom zrejme ani sam nerozumies

a robis hanbu sebe ako aj tejto dobrej stranke

tak toho radsej zanechaj