Dopredu sa ospravedlnujem za vycerpavajuci prispevok. :)
Plne chapem tvoj strach z toho, ze sa ti za to bude smiat a dozvie sa to prip. "cele mesto". Viem si predstavit ako mas z toho stres a ako ponizene by si sa citil, zial, dost ludi v sucasnosti nerozmysla, ze by to mohlo tomu druhemu aj ublizit. Kazodopadne, nechcem ta tymito slovami odradit. Ja sam nepatrim medzi tych, co tam maju baranidlo, mam cca tych 13 cm. Ide aj o to, co hladas ? Pokial hladas seriozny vztah, tak nevidim dovod sa bat toho, ze ta priatelka vysmeje. Vo vztahu si predsa s osobou tebe blizkou, ktoru poznas a nebudes si snad hladat niektore diskotekove dievcata, ktorych cielom je pretiahnut na kazdej disco aspon jedneho. Vztah sa zaklada na inych hodnotach a nie na dlzke tvojho penisu. Priatelka ta bude mat rada ako celok. Ano, uznavam sex je dolezitou sucastou spoluzitia, ale to neznamena, ze ju nebudes moct uspokojit. Je to aj o kompromisoch a badani, co sa jej lubi, co tebe. Mozno sa budes musiet viac snazit ako ti s velkym penisom, ale paradoxne si myslim, ze pri tej snahe nieco zmenit, aby si to aj ona uzila, pri tom skusani, mozes byt daleko pozornejsi, co sa tyka sexu ako ti ostatni (moj nazor).
Ale pokial hladas dievca na jednu noc, tak tymto smerom sa pravdepodobne uberat moct nebudes. I ked, co ty vies, mozno narazis, prave na take, ktorym to vadit nebude, nuz, len u tychto hrozi to, ze sa to dozvie aj niekto iny. Sam preto som zatial nenabral odvahu si len tak neviazane uzit, ale mozno je tento pocit zbytocny, kazdopadne zvaz si s kym do toho hupnes a skym nie ;).
A v com nie je normalny ? Ako je krivy ? To, ze nie je rovny, moze byt prave vyhoda.
Myslis, ze na kazdej chate sa to zvrtne na hromadny sex alebo co ? :) Neviem, ake chatovacky tam vy mavate, ale chaty nie su len o sexe s hocikym, ale predpovsetkym, precitaj si to este raz, PREDOVSETKYM o zabave. Na chaty sem-tam chodime s partiou (ano aj baby) a vacsinou je to teda o poriadnom resete, zabave a popijani. Mozno mas len zbytocny stres s veci, z ktorych by si nemusel mat. Skus s nimi vybehnut na tu chatu a poriadne sa zabav, nevies o co prichadzas, aby si to potom nelutoval.
A co, ze si panic ? Zruti sa kvoli tomu svet alebo tym niekoho zabijes, ked im to povies ? Za to, ze je dneska trendom prist o panictvo v 15 a aj skor, tak teraz sa to budu ludia hanbit povedat ? Co ak si to setris pre tu pravu ? Tvojim kamaratom to moze byt uplne jedno, pokial sa priatelis s normalnymi ludmi, tak to pochopia, maximalne si ta budu dotahovat, a co, ty si ich mozes dotahovat predsa z inych veci :). Nerob z komara, somara. Sam som prisiel o panictvo v 19 (mam 21) a poviem ti, ano, chcel som on prist daleko skor, mlady, nadrzany, kto by nechcel, no nehrnul som sa do toho, prislo to az v tej 19, kde som spaval urcite obdobie s jednym dievcatom a keby som si mohol vybrat, tak by som to vymenil za panictvo do tohto veku, kvoli tomu, ze sa tam udiali nejake veci...
Uzivaj si zivot, s radostou chod na chatu sa zabavit s kamaratmi, otuzit vztahy, neries zbytocne veci, ktore netreba riesit (som taky isty ako ty), nelam si hlavu nad tym, ze si panic a nehanbi sa za to, mnzostvo ludi pride o panictvo daleko neskor ako ty, nie je to ziadna hanba. :)