Mám malý penis

Príspevok v téme: Mám malý penis
caligula

Zdravím, mám problém s malým penisom. Mám 20 rokov a môj penis má iba 10 cm, keď je stoporený a navyše nie je ani úplne rovný. Čakal som, že ešte možno dorastie, ale už niekoľko rokov nie je žiadna zmena. Najhoršie je, že som ešte panic a to mám 20, skratka sa bojím a hanbím s tým nejakej babe ukázať. Radšej si nehľadám ani frajerku a babám sa viac vyhýbam. Strašne ma to trápi a príde mi to nefér... kamoši idú na chatu alebo na zábavu si z babami užiť alebo s frajerkou (napríklad na chate a tam som aj bol, keď sexoval)... a ja proste nemôžem. Pozeral som sa aj na nejaké tabletky, tuším XtraSize sa to volá, ale je to drahé a neviem, či to funguje. Veľmi ma to trápi a ja neviem, čo mám urobiť a fakt som z toho na dne.

Vie mi niekto prosím poradiť, aj odborne? Vďaka.

(vyvarujte sa prosím vás srandičkám, to mi moc nepomôže) :(

Gima

Vážení, ženám v prvom rade ide o splodenie potomka. To samozrejme súvisí s vývojom vajíčok u mužov. V tých vajíčkach sa tvoria spermie z ktorých neskôr sú deti. Takže na veľkosti a hrúbke až tak nezáleží.

Jax

Chlapci riesite hlupost. Dnes je kopa roznych pomocok, kruzkov, masiniek s ktorymi si mozte pomoct a spravit partnerky tak, ze nebudu vediet jak sa volaju. Problem nie je maly penis, ale male sebavedomie.
Ked byva problem s penismi, tak s tymi velkymi, pretoze ked ho niekam nezmestite tak je to skutocne na hovno, bolestive, neprijemne a tazko riesitelne.

michael 1

Múdre ženy pozerajú najprv čo nosíš v srdci alebo v hlave! To ta nenapadlo?Už desaťročia sa v spoločnosti objavuje nadávka použijem príklad" Ked niekto sa nechce s niekým podeliť trebárs tak povie" Tak dostaneš o domňa taký veľký (bez vulgarizmu)" penis".Čo myslíš prečo asi tá nadávky vznikla. Jednoducho preto ,že muži s udajným veľkým penisom toho veľa okrem neho nemajú. majú veľký penis a čím sa ešte preukažú. Tí muži čo majú menší penis než je nejaká norma disponujú ďaleko oveľa vzácnejšími vlastnosťami než tí čo ho majú veľký.
Žena pre uspokojenie má receptory v prvej časti vagíny -príroda stým počítala teda aj s tebou aby si ženu mohol v zrušovať aj s malým penisom.
Niektoré ženy však budú namietať že veľký penis je predsa len prednosť, ale ako som už napísal niečo im iné chýba.Ak by sa robili štatistiky ktoré spermie trebars sú kvalitnejšie, tak som presvečení že ten "malý penis by vyhral.
Záver. Všetko je o láske.Malého zajačika môžeš mať rovnako rád ako slona.Akurát stým slonom bude oveľa viac starostí( smiech)

Valiko

Ahoj mam 14 a môj penis v erekci meria 10,3 cm v klude 5 cm na hrubku 9 cm.
Prosím poraďte či to stačí alebo je lepšie mat väčší?

GIGOLO78

ahjte.Prisim vas o pomoc alebo o radu.Suvislosti s malim penisom.Moja manzelka nestazuje ale ja citim ze chcl bi viacej roskos a uzit vrichol ktori uz dliho nemal somnov.Priatelja som na dne!!!!!!!Porate mi ako mohil bi som uzit s manzelkov zase vrichol a rozkos!!!!!!Berjem aj extem a aj Dobru radu.PS:moj penis ma len 10-centi.Dakujme

GIGOLO78

Ahojte vsetci s malim penisom.Ja uz mam 38-rokov.ale este moja manzelka este nikdi nestazovala na to ze mam maleho vtaka!!!!A pritom sme spolu uz 25-rokov!!!!!!!!!!.A pritom aj ja mam problem s mojim penisom.Vlaste ja mam to nutkanie ze mal bisom vecsit mojho vtaka?!!! Cital som vase prisperki a teraz aj vaham?!! Tak teraz mozete mi poradit prosim"!!!!!!!

addsss

Kurvam je to jedno, zaplat mas pokoj ak si chces uzit.

Predlzit penis nie je problem, su na to cviky penis je tiez len pseudo sval/slacha takze da sa zvacsit ako kazdy iny sval. Podtlakovu pumpu nepouzivaj v ziadnom pripade len si poskodis cievy a tvoj bimbas sa nepostavi. Aj s cvikami postupne a opatrne, trva to rok dva mozno aj dlhsie, ale funguje mozem potvrdit, predlzil som si ho asi tak o 2-3 cm za taky 1 a pol roka. Proste ked ho nemas stoporeny natahuj si ho dopredu a dozadu jemne tak 10-20 krat, potom do bokov 10-20 krat, ked uz budes citit taku unavu alebo pseudo svalovicu, prestan. Potom na zvacsanie priemeru, ked je stoporeny stiahni ritny sval, ked ho stiahnes tak budes citit ako sa ti napumpuje toto opakuj zatni chvilu vydrz povol to tak 10 krat zopakuj. Rob to kazdy obden a v pohodke ti narastie, ziadna panika. Su aj pristroje na to, ze ti ho natiahne nemam s tym skusenost neviem ti povedat. Proste tie cviky su bezpecne, funguju a su fajn, len samozrejme ako vsetko dobre chce to cas. A ser co si ostatni myslia, potom tak ci tak casom zistis ked budes starsi, ze nikoho nezaujimas, ale to je len dobre.

Uzi si to, neber veci moc vazne, pichanie je sranda tak preco sa o to ukratit?

Karol666

Hej Kamo, teraz pozorne pocuvaj.
Je mnozstvo zien, ktore maju radi muzov s malymi penismi. LEbo maju dost uzku vaginu. Vôbec sa necit menejcenny a uzivaj si zivot.
JA mam opacny problem. Partnerky sa stazuju, ze ho mam moc velky a pri sexe ich to boli.
Cize postav sa na nohy a uzivaj si zivot. A ziadne trapenie !!!

tajný

Ahoj... Mám 15 rokov a môj penis v stoporenom stave je dlhý cca 12 cm a v klude je dlhý cca 7 cm. Mohli by ste mi prosím poradiť, strašne sa za to hanbím.