Mám malý penis

Príspevok v téme: Mám malý penis
caligula

Zdravím, mám problém s malým penisom. Mám 20 rokov a môj penis má iba 10 cm, keď je stoporený a navyše nie je ani úplne rovný. Čakal som, že ešte možno dorastie, ale už niekoľko rokov nie je žiadna zmena. Najhoršie je, že som ešte panic a to mám 20, skratka sa bojím a hanbím s tým nejakej babe ukázať. Radšej si nehľadám ani frajerku a babám sa viac vyhýbam. Strašne ma to trápi a príde mi to nefér... kamoši idú na chatu alebo na zábavu si z babami užiť alebo s frajerkou (napríklad na chate a tam som aj bol, keď sexoval)... a ja proste nemôžem. Pozeral som sa aj na nejaké tabletky, tuším XtraSize sa to volá, ale je to drahé a neviem, či to funguje. Veľmi ma to trápi a ja neviem, čo mám urobiť a fakt som z toho na dne.

Vie mi niekto prosím poradiť, aj odborne? Vďaka.

(vyvarujte sa prosím vás srandičkám, to mi moc nepomôže) :(

penisakopero

dobrý deň mám 15 rokov a penis v normálnom stave dlhý cca 6 cm a pri erekcií cca 13 cm.chcem sa ešte spýtať aj na predkožku pretože sa mi nedá stiahnuť pri erekcií a zasekne sa v strede na žaludi.neviem či mám zúženú prekožku tak prosím poradte . predom dakujem :)

Gima

Vaše slová sa stávajú vašimi skutkami...

...pretože ako raz povedal Mahátmá Ghándi, učiteľ „sily duše“: „Tvoje myšlienky sa stávajú tvojimi slovami, tvoje slová sa stávajú tvojimi činmi, tvoje činy sa stávajú tvojimi zvykmi, tvoje zvyky sa stávajú tvojimi hodnotami a tvoje hodnoty sa stávajú tvojim osudom.“

Každú minútu vyslovujete slová, ktoré vyjadrujú vašu náladu, pocity, myšlienky a možno si ani neuvedomujete si ich silu. Vedia ovplyvniť váš osobný, ale aj okolitý svet. Vďaka tomu sa môžu stať silným nástrojom na dosiahnutie úspechu a na žitie silného úspešného života. Pomôžu vám povzniesť každé úsilie, vzťah, bežný deň alebo zážitok na nový level. Uvedomte si hodnoty svojho života aj vďaka týmto inšpirujúcim citátom :

1. „Najdôležitejší deň v tvojom živote je deň, kedy sa rozhodneš, že si sám pre seba dosť dobrý. V ten deň sa oslobodíš.“ (Brittany Josephina, životná koučka)

2. „Tie najdôležitejšie veci v živote nie sú veci...“ (Neznámy autor)

3. „Konajte tak, akoby zlyhanie bolo nemožné..." (Dorothea Brande, spisovateľka)

4. „Keď sa pozeráte na to, čo v živote máte, vždy budete mať viac. Ak sa pozeráte v živote na to, čo nemáte, nikdy nebudete mať dosť." (Oprah Winfrey, moderátorka)

5. „Ak uveríš vo víťazstvo, aj víťazstvo uverí v teba. Riskuj všetko, chop sa príležitosti a odmietni všetko, čo ti ponúka svet pohodlia." (Paulo Coelho, spisovateľ)

6. „Vážte si sami seba natoľko, aby ste povedali : "zaslúžim si šťastie"...a odídte od ľudí, ktorí vám v tom bránia. " (Jerico Silvers, poet)

7. „Dnes zatváram dvere od svojej minulosti, otváram dvere k mojej budúcnosti, zhlboka sa nadýchnem a vykročím za novým životom. (Neznámy autor)

8. „Cesta k úspechu vedie cez obrovské a odhodlané činy.“ (Tony Robbins, podnikateľ a filantrop)

9. „Pamätaj, že úspech je odmena za drinu.“ (Sofokles, antický filozof)

10. „Nikdy nenarazíte na prekážku či výzvu, pokiaľ nemáte schopnosť prekonať ju. Nikdy. (Rhonda Byrne, spisovateľka)

Je ideálne, ak si motivačné slová či citáty prečítate každý deň, hneď ako vstanete alebo pri príprave rannej kávy. Navodíte si tak už zrána pozitívne myslenie, ktoré pretrvá celý deň, pretože hocaká karmická myšlienka (či už pozitívna alebo negatívna) sa naplní skutkom.

Ipsilon

Ja som raz jednému Američanovi povedal, že ja ho mám takého veľkého, že keď sa mi po.taví, tak mi naň môže sadnúť aj zo 10 vrán, keďže predtým sa vystatoval on, že si môžu kúpiť čo len chcú.
On sa ma potom opýtal, že odkiaľ som. Nechcel som mu hneď všetko prezradiť, tak som mu povedať, že som zo stredného Slovenska. On ma počúval a počúval a potom spustil: ale poď, come on, neklam, však aj ja som Ti zaklamal. To nemôže byť pravda, že čo si mi povedal, však poď, come on, povedz mi celú pravdu a ja Ti potom tiež poviem celú pravdu!
Tak som mu povedal toto: v poriadku. Nebudem Ti viac klamať a poviem Ti celú pravdu: nie som zo stredného Slovenska, ale z východného:-)

Ipsilon

Ver mi, chlape, aj malý vrabec veľa škody narobí... To už nijako nezmeníš, nie, resp. zmeníš, ale musíš najprv vyskúšať všetko možné aj nemožné. Mne sa osvedčilo najviac olovo, ale návod ti tu nenechám. Menej škodná rada je: že rýchlo dnu a pomaličky von.

romanx

dolezity je hlavne obvod penisu, tzn. ako je hruby,
hrubka sa da zvacsit pravidelnym cvicenim, kopec navodov na webe, mas ho aspon 8cm dlhy - ano zda sa opticky maly, ale to je iba zdanie, tym cvicenim ho budes mat este o nieco dlhsi a hlavne hrubsi a tvrdsi, taky macek (napr. obvod 15cm co je sirka asi 5cm je uz slusny nadpriemer), len musis pravidelne cvicit aspon pol roka
a ked uz budes na spokojnej hrubke, potom len obcas 1-2x za tyzden precvic na udrzanie,
ked ho chyti zena do ruky taky hruby, bude vediet ze nieco drzi, dobre ju predtym rozdrazdi, poroztahuj prstami a ked jej tam nacpes taku spekacku, sice kratsiu ale hrubu a tvrdu, za par minut nebude o sebe vediet,
skus polohu zozadu, a mozes si to uzit s nou naplno ze jej neublizis na krcok co sa casto stava u dlhych - niektorym zenam take narazenie na krcok sposobuje neprijemny pocit