Mám malý penis

Príspevok v téme: Mám malý penis
caligula

Zdravím, mám problém s malým penisom. Mám 20 rokov a môj penis má iba 10 cm, keď je stoporený a navyše nie je ani úplne rovný. Čakal som, že ešte možno dorastie, ale už niekoľko rokov nie je žiadna zmena. Najhoršie je, že som ešte panic a to mám 20, skratka sa bojím a hanbím s tým nejakej babe ukázať. Radšej si nehľadám ani frajerku a babám sa viac vyhýbam. Strašne ma to trápi a príde mi to nefér... kamoši idú na chatu alebo na zábavu si z babami užiť alebo s frajerkou (napríklad na chate a tam som aj bol, keď sexoval)... a ja proste nemôžem. Pozeral som sa aj na nejaké tabletky, tuším XtraSize sa to volá, ale je to drahé a neviem, či to funguje. Veľmi ma to trápi a ja neviem, čo mám urobiť a fakt som z toho na dne.

Vie mi niekto prosím poradiť, aj odborne? Vďaka.

(vyvarujte sa prosím vás srandičkám, to mi moc nepomôže) :(

Manson

Máś ešte nejaké možností. Tých 10 nie je veľa, ale nie je to ani málo. Sú muži, ktorí do smrti majú penis ani nie 3cm a tiež nejak žijú. Je to síce už hádam najhorší scenár, ale teba sa netýka.

Každopádne ťa varujem pred XtraSize. Sľubujú tam 8cm navyše, ale to je iba nechutná reklama a naozaj nečakaj, že by fungovala.

Radšej skúśaj prirodzené cvićenia, naťahovanie, bohatú sexuálnu aktivitu.. Čiastoćne sa dá pomôcť aj bez XtraSize a podobne...

Čítaj tu?

www.zvacsenie.sk

Denisko vajcak

Niektore zeny nemaju rady maly penis.
Po vlastnej skusenosti tie zeny su zlatokopky, narkomanky a pod. Takze treba si najst priatelku ktora ma vas rada takeho aky ste.

Moj meria 19 cm ale berte si tuto radu k srdcu!

Denisko vajcak

Niektore zeny nemaju rady maly penis.
Po vlastnej skusenosti tie zeny su zlatokopky, narkomanky a pod. Takze treba si najst priatelku ktora ma vas rada takeho aky ste.

Moj meria 19 cm ale berte si tuto radu k srdcu!

Alex12Alex

Ahoj, mňa tiež trápi moje prirodzenie. Ani nie až tak dĺžka, ako jeho neprirodzený tvar. V podstate, tiež nie je rovný, je zahnutý do dola a celý je neprirodzeného tvaru, ani neviem ako to popísať. K tomu nie je ani najväčší, okolo 13 cm. Určite chápete môj problém, nie som s tým spokojný. Na nete je x stránok na rôzne tabletky, ale vôbec tomu neverím. Tak isto som objavil nejaký Titan gel, tak isto tomu neverím, ale náhodou nemá niekto skúsenosti? Alebo váš názor na to? Podľa mňa je to bluf. Ale aj tak, chcem pomôcť, veľmi ma to trápi, hlavne ten neprirodzený tvar. Veľkosť je fajn, ale to, že je zahnutý dole a celý škaredý, to ma trápi najviac. Odkaz na ten titan gel je dole.
sk.new-power-life.com