chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
nooo to som nevedela, som si myslela, ze je to tak isto, ako napriklad pri pracke, ze proste ma nejaky taky samotny program. zatial ju nemam, tak neviem presne ako to s nimi je
SMRECKA Umyvacky zvycajne nemavaju, to je normalne ze pustis bud behom normalneho cyklu, ale najlepsie je aspon na 60tke, aspon ja tak robim. Popripade niekedy cistim tak, ze taku flasticku kupim tu dam samu do mycky a pustim cyklus a mam ju ako novu.
na to cistenie ma umyvacka aj zvlast nejaky cyklus, ci ju pustas na nejakom obycajnom programe?
tak sitko a taketo to cistim pravidelne normalne, ze vyberiem a umyjem, ale umyvacku ako taku, to sem tam kupim na umyvanie nejaku tabletku alebo cosi a to normalne pocas cyklu dam do mycky a ona aj vtedy aj vycisti :)
do myciek davate tiez take tie kadejake cistiace prostriedky, ako sa davaju do pracky na precistenie? ci ako riesite nejaku tu udrzbu?
tak pri vstavanej tam nemas moc co vymysliet co sa dizajnu tyka...tam proste sa treba sustredit na to kolko vody spotrebuje a kolko elektriny...kolko riadov do nej zmestis...a ake programy ma...dizajn nie je smerodajny v tomto...
na dizajn by som sa asi pri vybere nejak nesustredovala. aj nie tak esteticka umyvacka ti moze lepsie riady umyt ako nejake exkluzivna moderna na pohlad.
hej no, to mas pravdu. ked nova kuchyna, tak jedine vstavane vsetko, nech to aj nejak vyzera. ale ked len dokupujes do starsej kuchyne, tak tam asi moc na vyber nemas. dizajnovo sa asi moc nelisia tie umyvacky, co?
*Strechacka*
Tak typy máš na výber len dva, takže tam záleží ako to chceš mať v kuchyni...Ale myslím, že je praktické, keď je vstavaná, aby ju nebolo vidieť...Lebo pre mňa voľnestojace spotrebiče v novej kuchyni sú proste také na pohľad rušivé...
vsak ci chces volnestojacu alebo vstavanu, taku co budes mat zabudovanu do kuchynskej linky. skor by som sa sustredila na tie ostatne parametre, co su tam vymenovane :D