Umývačka riadu

matriska

TAMMIKA A uz si aj pozerala nieco? Co by sa ti hodilo? Mne sa paci ked ma umyvacka tu zasuvku, len pre niekoho to nemusi byt prakticke. Mam kamaratku, ktoru to otravuje do nej ukladat, ale tak to je vsetko uhol pohladu. Lebo aspon ti kosik nezabera miesto.

taMMika

mam vela plastovych a nerezovych - mala soms a presnejsie vyjadrit. co sa tyka ceny tak do tych 550 max 600€ by sme sa radi zmestili

norvana

ono zalezi aj co je pre teba draha, to je take dost diskutabilne, napis cenu v akej si vies umyvacku predstavit :)

terminartorvlada

no varesky to je zase na inu debatu - drevene tie by do umyvacky riadu nemali ist, ani podlozky na krajanie ak su z dreva, to proste tam nepatri ;)

taMMika

a na kolko suprav ste nakoniec vybrali? vidis a ten suflik je fakt asi praktickejsi, tam sa ti zmestia aj varesky a take? ak sa smiem opytat, bola nejak draha?

tutri

*taMMika* My sme kukali aj koľko riadov sa dnu zmestí...Akože koľko súprav aby sme mali predstavu...Vybrala som napokon umývačku od Philco...Páčila sa mi, má aj šuflík na príbory a nemá veľkú spotrebu ani vody ani elektriny, tak čo viac si priať...

taMMika

velkost to je podla mna to najmenej, skor by som sa pozerala na to, ake ma programy, ci ma eko program kolko vody minie a podobne. inak tie co mate umyvacky, co ak otvorim dvierka pocas programu? automaticky sa zastavi, ci ako to je?

urbanovicova

Strechacka Preco by si nezmestil? My mame 45ku a nemam problem tam dat aj hrnce, ved dolu si vies ty tie srandy na taniere zlozit a mas pekne priestor na hrnce, nam to staci. Pokial su len dvaja, traja ludia v domacnosti tak vacsiu podla mna netreba, ine je to ked je velka rodina alebo ked sa denne vari a pecie.

strechacka

tie cenove rozdiely nie su podla mna take velke a ja sam za seba by som tu malu nechcel. kamos maju taku v byte a ved tam ani poriadny hrniec proste nezmestis

leosik

Myslite si, ze ak sme napriklad doma len traja, ze by nam stacila aj ta mensia 45? U nas sa ako nejak vela riadu neminie a neviem ci by bolo fajn do tej vacsej dlhsie zbierat riady aby sa naplnila