Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umývačka riadu

jakiska

mohla by som mat otazocku na tie, ktore mate z umyvacku riadu? aku ulohu zohrava pridavadie soli do umyvacky riadu? bez nej sa akoze umyvacka moze pokazit?

michalienka12

Nam zakazdym nukali len, ze si mame zaplatit predlzenu zaruku.
Aj take byva, ze mavaju nejake vernostne karticky alebo take nieco niektore obchody sa mi vidi.

sasimka

folka to ma kazdy obchod myslim inak, my si vacsinou davame aspon na tri roky, to je taka optimalna doba podla mna a niektore obchody to mavaju niekedy aj tak, ze predlzena zaruka je gratis ;)

folka32

to ste si mohli vybrat uplne podla seba, kolko chcete rokov zaruky navyse alebo to je nejak tabulkovo dane, ze si len vyberies nejaku moznost?

kollki

Vacsinou je to tak, ze sa ta suma za predlzenu zaruku vypocitava vlastne zo sumy toho produktu, toho, co kupujes, takze to je rozne, ale my mame Philco, kupovali sme ju za dobru cenu a predlzena zaruka ta tiez nevychadzala nejako vela, oplatilo sa nam to, tak sme ju dali. Ja si stojim za tym, ze sa to oplati pri takychto spotrebicoch, ktore dostavaju v domacnosti zabrat.

zahorko

chcem sa opytat, ze ci zvyknete kupovat do umyvacky davat skor kapsule alebo alebo ten prasok? s cim mate lepsie skusenosti?

zuzisima

mne sa praveze ten rok zda malo, ze radsej by som nejaku vyssiu si vybrala. len potom otazka, ze ci sa to financne vyplati. to uz ale sa neda podla mna povedat, ze kedy ti ktory spotrebic odide. my mame pracku uz 9 rokov, mamina kupovala novu a ta jej odisla este ani dva roky nemala. podobne to bude isto aj pri umyvacka, ze proste bud alebo.

julisa12

ale ved toto je uplne na tebe...podla mna aj o rok staci...hlavne aby to celkovo bolo viac ako dva roky...lebo teda ja zvyknem mat take stastie, ze po dvoch rokoch sa nieco stane...aj s telefonom sa mi to tak...cize som za predlzenu zaruku bez debatky...

zuzisima

troska som pozerala po internete a vy ked ste si ju predlzovali, o kolko vlastne? len o rok alebo ste aj viac volili?

liah33ra

no to ma napadlo na ake spotrebice sa to vlastne oplati dat. potom ta predlzena zaruka plati na vsetko tak ako ta klasicka?