Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umývačka riadu

urbanovicova

Zuzisima

Kľúčové parametre, ktoré by si si mala zvážiť pri výbere umývačky riadu sú typ, veľkosť, kapacita, spotreba, hlučnosť, funkcie a programy. Toto sú zásadné veci a všetky informácie k tomu si nájdeš v špecifikácii na eshopoch. Ale keď si nevieš rady asi by ti bolo najlepšie ísť do kamennej predajne. Mne v Planeu dobre poradili.

zuzisima

pre mna je cela umyvacka riadu spanielska dedina, neviem nejak na co sa tak zamerat, len chcem aby boli riady po umyti poriadne umyte

2miriamma

nemala by ísť bez soli. To nie je dobré, to tým jej škodíš.
Čo sa týka ukazovateľov, tak to je bežná vec, to má každá umývačka, veď musí ti dať vedieť, že leštidlo nie je, že soľ nie je.

zamkysima

to ti umyvacka napise, ked potrebuje nieco doplnit, to je uz samozrejmost, aj ked potrebuje sol, aj ked lestidlo, tak ona ti to da vediet, to ty nemusis vobec nejako kontrolovat alebo cosi, to je uplne zbytocne si s tym lamat hlavu

sofkasofka

Toto na čo to má slúžiť som napríklad neriešila, nenapadlo mi to v živote, proste dočítala som sa pri umývačke riadu, že je to treba, že proste taký je postup pri spustení umývačky, tak som to tak aj urobila a nezamýšľala som sa nad tým.

terminartorvlada

ano vacsinou je to tak, ze si priplacas za predlzenu zaruku, ale napriklad ja ked som spotrebice kupovala, tak v Planeu sa nam podarilo vychytat prave taku akciu, ze sme mali gratis ako nizsie kocka pisala, cize ono to zalezi od obchodu ;)

hrantika

neviem, ci ma ucinok v ramci umyvania riadu, skor si myslim, ze idde o precistenie samotnej umyvacky. moja kamoska co umyvacku ma, tak ju pridava do nej tak ze sem tam