chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
No u nás keď som umývačku vyberala tak prvé čo bolo som pozerala koľko minie vody na jeden cyklus a keď si vezmem, že koľko vecí do tej umývačky dám a koľko vody by som minula na ten všetok riad, keby som to v rukách umývala, tak akože ďakujem pekne, to by sme sa za vodu nedoplatili.
niekedy to veru nie je na skodu dat chlapom co to z domacich prac vyskusat. ja som sa tak dostala k mnohym lepsim spotrebicom :)
Nechala by som ho umyvat riad, nech si to tak na aspon tyzden skusia a myslim, si, ze by to velmi rychlo prehodnotil. Ako ja si bez nej uz neviem predstavit, ako by sme fungovali
Nechala by som ho umyvat riad, nech si to tak na aspon tyzden skusia a myslim, si, ze by to velmi rychlo prehodnotil. Ako ja si bez nej uz neviem predstavit, ako by sme fungovali
nooo a to mne napriklad muz doma vravi, ze umyvacka isto minie vody viacej ako ked sa umyva rucne. uz ma s tym v celku vytaca, lebo rada by som tiez mala doma umyvacku a usetrila cas, ktory stravim umyvanim riadu
nic sa nestane, ked budes prec z domu a ze ju neotvoris hned, to vobec nevadi, to tym sa netrap, ale poviem ti, ze je dobra vec, ked mas umyvacku, lebo usetris tym vela vody, to by si ani nepovedala, ze pri beznom umyvani kolko minies
po pravde neviem, umyvacku sme este nemali, no myslim, ze je na case si nejaku zaobstarat, preto sa pytam, ci to je dobra vec alebo nie. ci je vobec potrebne hned po ukonceni umyvania umyvacku otvarat
na skodu to nie je ked sa sama automaticky otvori, ale co som pozerala, tak tie umyvacky ktore to maju su uz drahsie, tak otazkou je, ze ci to chces, ci ti stoji za to si priplatit len aby si nieco taketo mala, lebo teda pre mna to nie je nejako podstatne osobne :)
mna by dost zaujimal ten eco program - to ako minie menej vody ? a umyje nasledne pri taktomto programe ten riad do cista? aaa este jedna vec, je fajn alebo je to zbytocnost, ak sa umyvacka po cykle automaticky otvori?
Nema to zvlast program, ja mam umyvacku Philco a normalne to robim tak ako aj baby nizsie pisali, pozri si ale ked si budes vyberat umyvacku, ze ake ma programy.
Aby mala aj kratky program, na ktory das len take slabo znecistene riady, aby aj na hrnce a eco, to su take zasadne.