chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
My sme davali a nielen na umyvacku, ale na vacsinu spotrebicov, co mame takych vacsich, drahsich, pretoze nevies co sa kedy moze stat a ked sme v Planeu ich kupovali, tak tam oni mavaju niekedy aj vyhodne ponuky, ze o rok predlzena zaruka zdarma, tak sa nam to super podarilo vycihat :)
to je pravda, kolko krat s tym clovek ale ani nerata a odrazu sa nakopi tolko riadu, ze to az pekne nie je. inak davali ste si niekto ja umyvacku aj predlzenu zaruku?
NORVANA
Myslis, ze akoze mozu byt v roznych obchodoch aj rozne ceny, co sa tykaju jednej znacky, jedneho typu umyvacky??
kolko si za nu dala? tak ono je to velka pomoc mat umyvacku, ja uz si ani neviem predstavit fungovat bez nej, najma ked varim v nedelu, ze aj polievku, aj druhe a este aj kolac peciem a ze by som potom vsetkom mala rucne umyvat riad, to proste je pre mna nepredstavitelne :D
napisem ti oznacenie - nie som sni doma tak fotku inokedy, no podla tohto oznacenia PHILCO PD 1467 EBIT si ju myslim velmi lahko vyhladas. ale musim povedat, ze sa z nej velmi tesim
ja mám tej značky, čo Dienda písala, ak ti to pomôže, hlavne čo teda veľa ľudí ešte aj v dnešnej dobe, čo som prekvapená, že zanedbáva, tak to je čistenie umývačky, to treba mať na pamäti ;)
*Dariniatko*
A akú si vybrala?...Od akej značky?...Nemohla by si pridať fotku?...
jeeej tak super tiez sme minuly tyzden taku kupovali, teda neviem, ci ten isty model, no v ramci ceny a parametrov vysla proste najlepsie a by ste neverili, ako sa napriklad z toho spominaneho suflika tesim
Pre mňa je šuflíček lepší, ten príbor krásne umyje a oveľa viacej sa ho tam zmestí ako do košíka. Choď do nejakých predajní pokukať, teraz v Planeu majú dobré ceny, výhodnejšie pri nákupe na splátky. My máme z tade našu Philco, čo máme doma.
toto je na tebe, ja napriklad som nemala ani s kosikom nejako problem, zvykla som si nan bez problemov, akurat teda zabera ti zbytocne miesto v umyvacke, kde by si mohla dat nejake dalsie riady, to je taka nevyhoda toho, ale inak bez problemov a rychlejsie tam pribor naukladas ;)