chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
to je pravda. my si tiez na taketo veci stanovymi nejaky ten rozpocet a potom sa za tie peniaze snazime dostat to najlepsie. zameriavate sa skor na programy alebo skor na spotrebu?
Aspon mas nejaku predstavu, ze aku znacku alebo kde ist popozerat? Alebo nejaky rozpocet mate stanoveny? Zase neda sa vyberat len tak halabala.
nie je to nie co, bez coho sa neda fungovat. ale ked uz si na to clovek zvykne, tak sa mu bez mycky funguje dost tazko :D viem, o com hovorim. nam teraz odisla mycka a oprava sa nam nejak neoplati, lebo ma uz svoje roky, uz som to aj cakal, ze pokape. takze teraz prichadza na rad behanie po obchodoch a zhananie novej.
ale to staršej generácii nevysvetlíš. To u mojich dedkovcov to je tak, že umývačku aj majú, ale dedo ten umýva ručne, ten proste aj tak chce babke dokázať, že tú umývačku nepotrebujú, že je to zbytočné. Že on to v rukách umyje lepšie a rýchlejšie.
nepovedala by som, ze lenivi, ale ten cas, co stravis umyvanim riadu vies vyuzit aj nejak lepsie. a jasne, ze co sa tyka setrenia, tak aj v tom je to lepsie. uz len to, ze ked pouzivas umyvacku, tak tam neminas vobec teplu vodu, ktora je drahsia ako studena. umyvacka si ju ohreje sama, ako potrebuje.
Áno, veľa ľudí považuje stále umývačku za luxus, mnohí napríklad ako moja svokra boli názoru, že tí čo majú myčku, že sú leniví umývať riad, ale nie je to o tom. Je to o tom šetrení hlavne!
tak setri to aj cas...to je fakt, ale teda hlavne vodu...a tou by sme setrit mali...lebo myslim, ze je to velmi podstatne aj do buducna, mali by sme viac brat ohlad na nasu planetu...
U nas som ju chcel napriklad skor ja ako manzelka, no aj ona velmi rychlo prisla na to, ze je to skvela vec. Kolko krat ked sme aj niekam sli tak sme ju pustili, dosli domov a riady boli ciste. Mam rad, ked sa istym veciam nemusime zbytocne venovat
no u nás umývačka bola vec, na ktorej sme sa s drahým hneď zhodli, mám od značky Philco a je veľmi dobrá, nie je veľká, zmestí sa do nej riadov tak akurát a hlavne keď cez víkend pečiem, varím, tak je to veľká pomoc a to už len na tej spotrebe ročnej vidíš aký je rozdiel odkedy máme umývačku
len toto si asi chlapi nejako nevedia predstavit, teda ani ja som si to dlho nevedela, nemala som paru o tom, no dnes uz viem, ze radsej si umyvacku kupim.