Umývačka riadu

folka32

kiarrita vsak ono po cely cas toho programu voda nejde. tam aj paru vypusta, susi, atd. zase do detailov neviem, co sa tam presne deje :D ale tak aj v papieroch mas rozpisane, ze kolko ktory program trva, kolko minie vody, kolko elektriny.

kiarrita

pockaj dlhsie umyva ale spotrebuje menej vody... to ako ta voda tecia slbsim prudom alebo si medzi umyvanim robi proste nejake prestavky? mne to musis poriadne vysvetlit :) inak je dolezite pridavat do umyvacky aj tu sol?

jarulinda

preco by nedokazala? eco program je vacsinou na teplotu okolo 45 stupnov a trva dlhsi cas, ale spotrebuje menej vody aj energie ako ine programy, ale tym ze proste dlhsie umyva, tak si poradi aj so spinavsim riadom.

kiarrita

v celku ale neviem, co si mam pod tym eco programom predstavit... to akoze minie pri nom menej vody alebo ako to cele funguje? dokaze pri takom programe umyvacka ten riad umyt poriadne?

jakiska

my tiez teraz pozerame a v celku ma zaujali tie eco programy. to je podla mna vec, co na spotrebu uvita kazdy v tejto dobe, lebo nie je len tak si kupit domov nejakeho zruta

lumirecka

ake programy mate pri umyvackach? zaujima ma, ze co je take najlepsie mat, ake vyberat, chcem si kupit do kuchyne umyvacku riadu a bude to moja prva, preto by som potrebovala pomoct s tym :)

taMMika

nevadi teda, ak je tam ten riad zavrety dlhsiu dobu? vies ci sa dokaze potom vysusit poriadne. alebo mas funkciu, ze sa ti po skonceni programu same pootvoria dvierka

Klara154

Ked ti zalezi na takychto veciach a chces mat prehlad ako dlho bude cyklus trvat, tak preco nie. Mne je napriklad toto jedno, lebo ja som jedina u nas doma, kto pusta umyvacku, cize dam ju na taky program, ze ked sa vratim z prace alebo z obchodu, ze ju mozem vybrat a to si uz poznam, ktory ako dlho trva :)

taMMika

vies co pozerali sme a mame uz aj nejakych favoritov, len nam do toho prislo nieco ine, tak sme sa tomu az tak moc nevenovali. mne sa paci v celku jedna, a aj ten suflik, aj programy a premieta cas na podlahu. viem ze to je pre niekoho prkotinka, no mne by sa to napriklad pacilo

zamkysima

ale tak toto je taka klasika, to vidim aj u nas, ked sa s kamoskami bavim, tak kazdej nam vyhovuje nieco ine, tomu sa niet co cudovat, ale dnes uz mas take moznosti, rozne typy, ze podla mna si kazdy najde nieco to svoje.