Umývačka riadu

liah33ra

to ti verim, u nas to byva podobne, tolko sa veci odkladaju, az pokial nie je ozaj neskoro :D mate aj nieco vyhliadnute? rovnaku znacku budete riesit, ako ste mali, ci nieco nove chcete vyskusat?

horkoc

verite mi, ze od leta stale nebolo casu na to, aby sme boli pozriet novu mycku? cakal som, ze si za ten cas aj zvykneme fungovat bez nej, ale nie, nepaci sa mi to takto. o nejakych vypredajov neviete pripadne? alebo ze ci nemaju niekde akcie na mycky teraz?

paulita

tak toto neviem o tom, že umývačky majú, na práčke taký program mám, ale na umývačke nie, to keď čistím, tak púšťam na prázdno a na program normálny, ako bežne riady, nemám nejaké samočistenie alebo čosi také.

taMMika

vsak ale tie umyvacky mavaju aj take programy na cistenie, nie? ze to zapnes bez riadu a ona by sa mala sama dat na poriadok.

sofkasofka

Týmto sa ja osobne neriadim, ja skúšam rôzne a podľa toho ako je riad umytý sa riadim do budúcna, či ich ešte niekedy kúpim alebo nie.
Základ je ale aj čistiť myčku, poriadne všetko, aj sitko napríklad. Ja tiež pred tým ako sme umývačku kúpili tak som veľa po internete čítala, čo a ako by bolo najlepšie :)

dariniatko

podla mna len tym, ze kto ma s kym aku spolupracu. akoze ja nemam nejaku extra drahu umyvacku a kapsule tiez nepouzivam tie najdrahsie a riad zakazdym pekne umyty.

kiarrita

tak to mi je jasne, ze na trhu je vela roznych druhov znaciek, ako kapsul, tak aj tych flasticiek na cistenie. vsimla som si vsak, ze rozny vyrobcovia umvyciek napriklad odporucaju aj rozne znacky kapsul a podobne. bohvie cim to je

imeta

tiež nie sú kapsule ako kapsule, treba pozerať, že ktoré sú vhodné, čo obsahujú, my teraz sa máme v pláne sťahovať, akurát vyberáme umývačku riadu a viem, že keď som mala prvú, tak som si veľa zisťovala aj o tom ako ju čistiť, ako sa o ňu starať, lebo to sú tiež podstatné veci, keď chceš aby ti slúžila dobre a dlho

kiarrita

pockaj lestidlo, ved to uz je v tych kapsulach nie? byvaju take trojfarebne vseliake, som si myslela, ze take nieco staci, ked je teda v tej kapsulke

julisa12

sol je podstatna...pretoze upravuje tvrdost vody, cim chrani nielen samotnu umyvacku riadu, ale aj riad pred vodnym kamenom...treba ju ale pravidelne doplnat, tak ako aj lestidlo...nezabudat na to...co sa tyka toho cyklu, ze ako prebieha, to osobne tiez do podrobnosti neviem, ale v popise k umyvacke budes mat napisane, ze ako dlho trva, ako prebieha, na akej teplote a vsetky podrobnosti...