chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
lupienok mame taku, ktora sa neotvara sama a poviem ti, ze nestava sa mi zeby som mala zatuchnute riady, to vobec, uschne mi to pekne :)
Podla mna dobra funkcia. Aj pracky take mavaju. Aspon sa ti to potom vyvetra a nestuchne.
mozem sa opytat, ze ked doumyva, ci sa hned otvoria dvierka? a ci je to dobra funkcia, nie je to zbytocne?
tiež dávam skoro všetko, akurát drevené veci nie. Pretože to som počula, že to nie je dobré dávať.
Tak čistiaci ja napríklad mením, takže to myslím, že ani nie je od toho, ale hliníkové veci by nemali ísť to je fakt.
Ale mne naša Philco umývačka teda ušetrila veľa času a nervov :D
vies co, ja davam normalne vsetko do umyvacky. okrem tych tych hlinikovych veci, ci ake su to. mam taku jednu staru formu na babovku po babke a tu si ozaj netrufam dat do umyvacky. nemoze to ale zalezat aj od toho, ze aky cistiaci prostriedok davas? ze to by mohlo nejak poskodit tie riady?
laluska87 Ano presne, aj pri panviciach mam z toho obavy.
Preco sa bojis? Akoze myslis, ze by to mohlo nejako poskodit povrch alebo preco??
rosebud Pri peceni? Davas aj plechy do umyvacky? Toho sa ja nejak bojim, aby sa neposkodili.
po akom case sa da hovorit o nejakej navratnosti?
Hlavne človek minie zbytočne veľa vody na to, keď umýva v rukách. Síce umývačka, teda jej zriadenie stojí niečo, že si ju musíš kúpiť, ale potom dokáže veľa peňazí ušetriť tým, že na cyklus neminie ani zďaleka toľko vody ako keď sa umýva v rukách. Ja to vidím hlavne pri pečení jak to šetrí.