chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
Akoze pokial je to v zaruke, tak ok. Len to su take spotrebice podla mna, ze ked sa aj nieco pokazi uz akoze potom po zaruke, tak je jednoduchsie a rychlejsie kupit rovno novy spotrebic, v tomto pripade umyvacku. Vsak to zase tolko penazi nestoji na to, ze aky je to pomocnik v domacnosti.
keby sa nieco prihodilo akoze pocas tej zaruky, tak to ako potom prebieha? oni si pridu ten spotrebic aj vziat? ci to musim ja dorucit nejak na predajnu, ci ako to funguje?
ked kupujeme drahsie spotrebice a vacsie tak ano, v Planeu napriklad sme vacsinu kupovat a to hned sme si davali predlzenu zaruku, osobne som taka pokojnejsia, ked viem, ze ju mame :)
my sme to nikdy nedávali, sme si povedali, že je to zbytočné platiť tú záruku navyše. vy to dávate, keď niečo kupujete?
Tiež to čistievam a používam aj tie čistiace kapsule. Rovnako aj do práčky dávam tie prostriedky kadejaké, aby sa prečistila. Však tým vieš len pomôcť tomu, aby ti tie spotrebiče dlhšie vydržali, tak prečo to nespraviť? Plus ešte je fajn aj predĺžená záruka, keď sa dá.
*simka214* Normálne dolu máš také sitko šrobovacie, to si vyberieš a proste vyčistíš, umyješ to...Ale treba aj tesnenia aj všetko čistiť, na to sú rôzne prípravky...Hlavne netreba sa spoliehať na to, že veď umývačka umýva, že tým sa čistí...
no a to staci pouzivat tie cistiace kapsule do umyvacky, co to treba aj rozoberat, ze to sitko das prec a nejak to rucne vycistis? aj nejake filtre sa na tom menia?
terminartorvlada Tak riady asi teda nie, pri pracke je to asi skor mozne pri tom pradle ako pri riadoch.
aj ked mas umyvacku dlhsi cas zavretu...? nasa sa tiez sama neotvara, ale ked doumyva a zapipa, tak sa radsej postavim a idem dvierka pootvorit... mozno uz je stara alebo co, ale neuschne riad, ked je zavreta...