chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
vies co kedysi som mala normalne s tym kosikom, coje dole no teraz pri tejto novej uz napriklad som si stanovila podmienku, ze som chcela mat ten vrchy suflik
a na co si taky pozor mam davat pri umyvacke riadu? mate so suflikom na pribor alebo s kosikom??
co je lepsie? lebo v tomto nemam vobec prehlad a chcem aby to bolo prakticke ked uz ju budeme mat.
ako vravis, kazdy si farby doladi, ale tak aj firmy sa tomu prisposobilia auz nie je problem kupit take ci take, no skor ako na farbu by som sa zamerala na ine skor technicke parametre
Je to fakt, ze sto ludi, tak sto roznych nazorov, mne akurat isto o to, ked sme spotrebice vyberali aby boli cierne, pripadne kombinacia so striebornym a mam svagrinu ktora zase len biele aby jej to ladilo.
to je sice pravda, ano je najdolezitejsie, aby spotrebic dobre sluzil, no podla mna aj na samotny dizajn ludia prihliadaju. zas vies, kto by si len tak kupil nieco co sa mu nepaci alebo sa mu to proste nehodi
tak ale co, ved nejde nejako o znacku, ze vidiet cosi, pre mna je podstatnejsie to aby dobre dany spotrebic sluzil :)
A tak ak su to spotrebice, ktore je vidno, oki ako to chapem, no u nas doma ked sa na to tak pozriem je to taka zmeska, lebo niektore spotrebice su lepsie take a ine nam zas boli lepsie od inej znacky
sú ľudia, ktorí sú napríklad na jednu značku zaťažení, že všetko v domácnosti mať jednej značky, nech to spolu ladí, ale teda osobne som názoru, že treba v prvom rade sa pozerať na to, čo ti ktorý typ a ktorá značka dokáže poskytnúť a za akú cenu, lebo pri niektorých si platíš ozaj len za značku.
no ved jasne to bola len taka otazka, lebo som nechapala, preco si robi v cykle take prestavky
trva dlhsie, ale z pohladu setrenia vody a elektriny je to to najlepsie :)
preco trva tak dlho to ti nepoviem, to mi ani nenapadlo sa nad tym zamyslat, ale snazim sa ho vyuzivat najcastejsie :)