chcela by som kúpiť umývačku riadu ešte sme nikdy nemali - vie mi niekto poradiť, aké sú dobré, poprípade načo si dávať pozor. Dakujem
Umývačka riadu
a preco vlastne tie eco programy trvaju tak dlho?
To je fakt, niekedy sa to proste opravovať vôbec neoplatí. Keď ide o tie programy, tak sústredila som sa na to aby mala eco program, ten väčšinou býva najdlhší a potom aby aj krátky a samozrejme potom na rôzne teploty. Vyberám program podľa toho, čo do nej dávam a jak rýchlo potrebujem naplniť znovu.
no ved dakujem pekne, kolko krat ta oprava vide pomaly to, co by ta stala nova a myslim si, ze aj tak ked staru opravis, proste nebude tak ako tieto nove..inak je napriklad dobre povenovat sa pri vybere aj samotnym programom alebo pouzivate zvacsa len jeden a ten isty?
myslis vymozenosti akeho typu? tiez chceme kupovat umyvacku riadu novu, lebo stara, co sme v byte mali este po starych majiteloch tak furt s nou nieco je, stale nejaky problem a naposledy mi uz povedal opravar, ze to sa neoplati opravovat, ze by to stalo tolko co nova, takze to je jednoznacne :)
hej? o tom som nepocula, neviem ja davam aj drevene a aj take tie plastove. nechcem uz ten kosicek dole na pribor, z toho som bola kolko krat na nervy. su teraz nejake nove vymozenosti, co sa tyka umyvaciek?
Smrecka neviem ako ty mas vo zvyku, ale ja nedavam varechy a ani vlastne nic drevene do umyvacky. Vraj by sa to nemalo.
Ked pises o tej zasuvke na pribor ano, to je dobra vec, lebo ti nezabera priestor ako kosik vacsinou.
to mi hovorte. chystame sa na novu kuchynu a tiez budeme kupovat komplet nove spotrebice. v tejto starej bola umyvacka ta mala a tam sa mi zmetil jeden hrniec zopar tanierov a jeden suflik bol kompletne plny... teraz by som tiez chcela taku tu 65 aj s vrchynm suflikom na pribor varechy a podobne. inak mate niektora ten premietac na cas na podlahu?
v prvom rade je podstatny rozmer, ci 45cm alebo 60cm, ci mate aj deti alebo ci ste len dvaja lebo od toho zavisi, ze ako rychlo ju naplnis, ako casto ju budes pustat a tak, my ked sme vyberali, tak sa nam zdalo, ze 45ka by bola malo :)
pekny den prajem, doposial sme nemali umyvacku riadu a kedze si prerabame kuchynu, tak uz by som ju chcela mat, len narazila som na problem a neviem podla coho si ju vybrat, co je dolezite? co take mam pozerat, aby som vybrala nejaku dobru??
hlavne nakup dalsi set priborov a tanierov...