cviky na boky a zadok

niki:o)

mam mensiu chybicku krasy mam siroke boky a neviem co s nimi robit ...aby som bolo v nich stihla...mozno zaberu nejake cviky poradte...

risoajka

som rok po porode a nedari sa mi schudnut z bokov a vonkajsich stehien potrebujem napnut kozu ktoru mam spadnutu poradte prosim

samotqa

na zadok su najlepsie vypady, mrtvy tah, drepy, vystupy na lavicku, zakopavanie v lahu na pristroji alebo na styrox. pozri si tam tie cviky ako pise 123456
najlepsie sa chudne kombinaciou pravidelnej (kazde 3-4 hodky) a vyvazenej stravy + pitny rezim (min. 2 litre denne) + posilovanie (a nie len rizikovych partii) + aerobna cinnost (bycikel, chodza, beh, korcule, plavanie... tam kde sa pekne zadychas)
striedat jeden den fitko jeden den aerobne aktivity... neboj sa poprosit o radu trenera... povie ti ako spravne cvicit, co cvicit, ako zacat, ako zvysovat zataz, ako najlepsie dojst k cielu, co a kedy jest... a ine veci
dalej odporucam stranku www.chudnutie-ako.sk, www.biomag.sk a stranky venujuce sa cviceniu a vyzive... napr. muscle and fitnes, fitserver, sportujeme.sk... atd... staci si zagooglit... vlastne to mas v prispevku od 123456

ok

Mam problemy s chrbticou, takze musim cvicit a zistujem, ze to ma pozitivny ucinok aj na chudnutie a tvarovanie postavy. A okrem toho vzdy ked niekde stojim (na zastavke a pod.) stahujem sedacie svaly. A zabera to!