surne potrebujem schudnut z bokov a zadku bud dietou alebo cvikmi prosim poradte
cviky na boky a zadok
boode to seci len zo zadku chcete chudnut mne by trebalo z bruskaaaa a bokov robim brusaky menej papam a nejde to ako by som chcela mozno, ze to je este skoro a ono to pojde samo tak neviem poradte mi :(
...deda, si na nevhodnom fore pre teba, skus radsej: som protivna(y) potvora (hajzel) a rad(a) ponizujem ludi s problemami, aby som zakryl(a) vlastne komplexy...
Takých by bolo. Z mladých husičiek sa stali husi sadelnaté????? A teraz čo stým?????
mam strasny problem...mam zdedene no nie az tak hrozne ale silne stehna a ked chudnem tak hned z ruk alebo z bruch ale nikdy z nôch a uz ma to prestava bavit uz mi z toho asi sibe kazdemu sa pozeram na stehna ake ich ma chude no a pozriem na svoje a hned ma prejde chut na jedlo...;(moja teta bola v USA a dala si zrobit liposukciu ale ani to jej nepomohlo...dufam ze ked niekto zdedi take stehna nie je to jeho "osud" navzdy a ze sa da s tym nieco robit...prosim pomozte som uz vaaazne zufala.Da sa toupravit stravou albo cvikmi?
uprav si najprv stravu-skus cardio minimalne 30min,polovicne drepy na spevnenie zadku este je dobre vystupi na lavicku.
Odporucam stranku www.fitexpres.sk
drepy