Nevedel by niekto poradiť ohľadne detoxikácie pečene? Našla som jednu metódu ktorú treba niekoľkokrát absolvovať ale mierne sa jej obávam.
Našla som ale aj pomalú detoxikáciu- dávať si po dobu dvoch mesiacov 1 lyžicu panenského olivového oleja a 1 lyžičku citrónovej šťavy.
Vyskúšal to niekto? Respektíve viete poradiť niečo iné?
Detoxikácia pečene
AHREF
[url=www.google.com]
[text link](www.google.com)
"foo":"www.google.com"
Kajomija možno ti to príde zvláštne ale nie, nikdy som si žiadny detox nerobila. Mňa to viac menej zakaždým tak odradilo, keď som si predstavila, že nič nebudem môcť jesť, neviem noo :/
dejana malokedy taketo veci odporuci doktor, skor by som povedala, ze sa o tom clovek rozhoduje. sem-tam je dobre si taketo nieco spravit, aby telo bolo detoxikovane (vycistene). ty si si este nikdy ziadny detox nerobila?
Grilda a prečo to potrebuješ? Máš zničenú pečeň, či ti to doktor odporúčil?
ahojte, ked vidim, vselijake tie kury na detoxikaciu, tak mi je az zle. neexistuje aj nejaka tabletkova forma, nejaky doplnok, ktory by detoxikoval pecen a cievy? potrebovala by som to!
skus doplnky s obsahom pestreca marianskeho, ten je na to uplne super, ja mam overeny silybin active complex
najlepšie si vyliečiš pečeň akupunktúrou
Detoxikácia pečene - track.untoxin.pl
Ten pestrec, to je pravda, dobré´je užívať ho napr vo forme ostropestrecového oleja. Počula som tiež o šťave z čiernej reďkovky, ktorá tiež vyborne vplýva na pečeň.
ja som mala Liver Rescue, od HealthForce je to prirodny produkt
-odkaz odstránený-