Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Detoxikácia pečene

Príspevok v téme: Detoxikácia pečene
vicky_025

Nevedel by niekto poradiť ohľadne detoxikácie pečene? Našla som jednu metódu ktorú treba niekoľkokrát absolvovať ale mierne sa jej obávam.
Našla som ale aj pomalú detoxikáciu- dávať si po dobu dvoch mesiacov 1 lyžicu panenského olivového oleja a 1 lyžičku citrónovej šťavy.
Vyskúšal to niekto? Respektíve viete poradiť niečo iné?

RNG

Ta ringana ma hrozne velaroznych zloziek tj z kazdej je tam velmi malicka vaha.A nie je to navrhnute specificky na cistenie pecene, aj ked sa tam nachadzaju male mnozstva roznych vytazkov aj na pecen.
Cena je ale absurdne vysoka

kkikka121

odporučila by som kapsule d-tox od firmy RINGANA, su to prirodne kapsule a neobsahuju ziadne chemické látky. zakladnou zlozkou je kurkuma, wassabi a vytazky z listov artičokov a taktiez chlorella, ktoré stymuluju pečeň a žlčník
www.ringana.com tu je komplet.zlozenie produktu.

cisticka

Chcem vyskusat ten protokol dr.berksona ale neviem davkovanie. Rng pise ze 900 mg silymarinu ale ja mam od firmy now 150 mg tak teraz neviem ci ich uzit viacero naraz alebo ako. Niekde tu pisal aj ze to treba rozdelit na co najviac davok ale neviem na kolko a takisto ala a selen. Bolo by super uviest presne davkovanie. Vdaka.

P.K

Detoxikácia je veľmi dôležitá,ale aj zároveň regenerácia pečeňových buniek pečeňovej membrány je kľúčová.K tomu je najlepší Pestrec Mariánsky.Má svoje špecifiká ako ho užívať,aby splnil svoje poslanie.Je jednoročný a dvojročný.Myslím plod Pestreca.Čajové zapari sa robia z listou byli a koreňa.Každý zápar je na niečo iné.Na regeneráciu pečene- pečeňovej membrány,ktorá čistí krv od nežiaducich látok je najlepšie užívať plod Pestreca- drvený priamo do úst a zapiť vodou.Výsledok sa dostaví za krátky čas.Poradenstvo a aj Pestrec vhodný na užívanie nájdete na -odkaz odstránený- je tam dosť informácií ako sa dopracovať k zdravej pečeni. Pečeň je vstupná brána k nášmu zdraviu.

RNG

Partovea, protokol dr Berksona je
sylimarin 900 mg
ALA(alfa lipoova kyselina)600 mg
selen 400 mikrograsmov. Treba to rozdelit na co najciac davok, najma ALA. Na znackach nezalezi len na obsahu silymarinu. Ja si kupujem sylimarin napr z firmy Swansomnvitasmins.com pod nazvom Milk Thistle(standardized)
alebo najnovsie vytazok s lepsou absorbciou pod menom Syliphos milk thistle, kde je sylimarin vo forme phytosomu tj podstatne lepsie absorbovatelny pre telo.

bennn

vicky pytala si sa ci mi ta lyzica oleja pomohla.Cielene to bolo na cholesterol a ten sa mi znizil.Odo dneska som zacala pit lyzicu oli oleja. Zapijem hned vodou a este ked to mam v ustach a ani necitim ten olej.Len neviem ci je to na ten ucel na tuky ako pises.

vicky_025

dakujem za rady.
chcem to skor v ramci celkovej ocisty organizmu, akurat som citala ze by sa to ani nemalo nejako narazovo, pretoze kazda detoxikacia je aj retoxikacia znovu. nechcem si zase nejak ublizit.

RNG takze vlastne staci uzivat tie prostriedky ktore spominas? (sylimarin a ostatne)po aku dlhu dobu asi?

partowea

tak nasla som ten silymarin, ale nemam ponatia aky je rozdiel v tych produktoch, su tam rozne mg, prosim o radu. www.amazon.de
to je presne to. na internete sa da najst cokolvek, ale treba aj nejake info ohladom spravneho davkovania a vsetkeho okolo toho.. fakt vdaka za kazdu radu!

redbul

ahojte

silymarin nieje problem zohnat.
samozrejme prirodny, ziadna chemka :)

silmarin -> pestrec mariansky (ako uz bolo spominane) -> ucinne latky su z listov a semien tejto rastliny zo stredomoria. Povzbudzujúce účinky má nie len na pečeň ale aj na žlčník.

Pestrec mariánsky je prírodný antioxidant, zvyšuje fyziologickú odolnosť organizmu v náročných okolitých podmienkach. Napomáha fyziologickej rovnováhe cukrov. Prispieva k zdravému fungovaniu pečene a priaznivo ovplyvňuje jej detoxikačný potenciál. Podporuje trávenie a srdcovú činnosť. Je užitočný pre udržanie fyziologických čistiacich funkciách

Ak chces cisto detoxikaciu pecene tak ok. ak mas zdravotne problemy je dobre ist na vysetrenie, problem moze byt kdekolvek. resp. ak detoxikacna kura, tak je dobre skusit vysetrenie a zobrat to komplexne na cele telo... i ked stale netreba zabudat ze zdrava strava je TOP liek :) toto su len pomocky

Stevo.
stevokole@gmail.com
+421908 476 438