Nevedel by niekto poradiť ohľadne detoxikácie pečene? Našla som jednu metódu ktorú treba niekoľkokrát absolvovať ale mierne sa jej obávam.
Našla som ale aj pomalú detoxikáciu- dávať si po dobu dvoch mesiacov 1 lyžicu panenského olivového oleja a 1 lyžičku citrónovej šťavy.
Vyskúšal to niekto? Respektíve viete poradiť niečo iné?
Detoxikácia pečene
je dobrá metoda akupunktúra!!!
ulohou detoxu je citi sa aj lepsie no aj lahsie aspon tak to beriem ja, no co sa tyka nejakych tych vysledkov, asi viacej by ti povedali vysledky napriklad z krvi, no to asi malo kto potom riesi
Tabletky na detoxikáciu organizmu - hespac.com Mne pomohlo toto.
to si myslim ze asi skor taka kombinacia ci? ze lahsie aj lepsie :) lebo predpokladam ked radoslavka napisala, ze sa dlhsie necitila vo svojom tele lepsie :)
Veď hej ale nejak sa ti uľavilo od žalúdka alebo sa cítiš tak nejak ľahšie?
lajtmannlea vies co to su take kapsulky, mozem to nazvat. no neviem u mna to bolo tak, ze ked som sa uz dlhodobejsie vseobecne necitila vo svojom tele dobre a chcela som to nejako riesit, tak skor takym ze, dam si detox a je to :) myslim ze si to vie kazdy odsledovat asi sam :)
to sú prosím ťa nejaké tobolky alebo prášok? mňa by ale najviac zaujímalo, ako vlastne prídeš na to, že takýto detox vlastne funguje? ako sa dajú účinky vlastne zistiť?
colorka no jasne, mne aj kamoska poradil zeen detox tak to :) a inak ano ono je to pravda, ze treba sa vseobecne o seba starat, nejake stravovacie navyky, fyzicka aktivita, ta by tiez vedela dat telo do poriadku :) ale myslim ze aj taketo doplnky je ok uzivat :)
nestaci pri detoxikacii upravit stravu a dodrziavt lepsie pitny rezim alby sa skodliviny vyplavili tak prirodzenou cestou