čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
alexandra ja som mavala strašne migreny pri yadine a teraz beriem tieto a parada žiadne migreny proste individualne a myslim si ža ked si ich brala lentýžden tak akne a prsia sa ti tak rychlo zlepšiť nemohli moja to predsa tak rýchlo nejde
ja som brala Diane35 od šestnástich( teraz mám 23) rokov s akné mi veľmi pomohli, prsia mi s nich nenarástli, pribrala som po nich možno kilo a nejaké iné vedľajšie účinky som nespozorovala
Ahojte, ja som uzivala Diane 35, a mam s nimi hroznu skusenost. Prsia mi narastli, ale.................Neodporucam ich uzivat zenam ktore maju problemy s bolestami hlavy, pretoze tieto tabletky vas stav este zhorsia. Ja trpievam obcas migrenami, nie silnymi, tieto tabletky mi migrenu tak zhorsili, ze som nebola schopna ani chodit,mala som stavy ze som nevidela a ani nepocula, samozrejme prejde to ale je to velmi zly pocit. Brala som ich iba tyzden, a potom som ich musela vysadit, a musela som utekat k lekarovi na vysetrenie, pretoze som v zahranici. A bolo mi naozaj velmi zle, 10 dni som bola len doma, kym mi ta migrena ustupila, nie na kazdu zenu musia posobit rovnako, niekomu vyhovuju, ale dajte sa naozaj dobre vysetrit a hlavne oboznamte lekara, ak trpite migrenami alebo bolestami hlavy. Nesrandujem. Len som chcela upozornit.
gabrielkaa
ja tiež používam lindinette 20 ale len také 2 mesiace. sa chcem spýtať, že prečo si prešla na diane 35? neboli lindinette dobré?
Chichi ahoj,
boli ta hlava aj preto, ze spavas viac ako 10 hodin. To je nezdrave. Ja ked spim viac ako 9, tak sa so mnou kruti cely svet a som unavenejsia ako po piatich hodinach spanku. Co sa tyka Diane 35, momentalne ju beriem, ale chystam sa vysadit. Trpim migrenou a tieto lieky ju velmi zhorsuju. Je to jedna z najsilnejsich antikoncepcii.
ahojte, ja beriem Diane-35 asi 6 rokov kvoli akne, samozrejme s prestavkami a musim povedat, ze mne pomaha dokonale...akoby som bola iny clovek, ked ju uzivam...ale vysledok vidno az najskor o 3-4 mesiace.. vadi mi, ze vzdy ked ju prestanem uzivat, opat mam silne prejavy akne a nechcem sa davkovat hormonami predsa cely zivot..
ahojky...ja uzivam Diane 35 2. mesiac a podla toho co mi hovoria rodicia sa mi plet zlepsila, hlavne na chrbate...ja som si tiez vsimla, ze mam slabsie ochlpenie na nohach, nieco s cim bojujem uz niekolko rokov. Tiez sa mi zda, ze mi narastli prsia, comu sa dost tesim ;p Zatial som z toho nepribrala a to som v poslednom case vzdy doma pred PC, ziaden pohyb a ziadna zdrava strava, tak asi sa to lisi od zeny k zene. Zato ma ale v poslednej dobe casto boli hlava a napriek tomu, ze spavam viac ako desat hodin kazdu noc, som aj velmi unavena - ma s tymto niekto skusenosti?