Antikoncepcia Diane 35

zvyk

ja som uzivala Diane 35 rok, ale zeby mi boli narastli prsia, nemozem povedat i ked su trosku plnsie a ze som pribrala, nedavam do suvisu s HAK

zuzanka2221

veronika L
dakujem za radu.kiezby to platilo a narastli aj mne.a nemas nejaku overenu znacku toho kremu na strie?alebo mozem uz teraz zacat pouzivat telove mlieka?a ako sa u teba zacalo prejavovat to ze ti rastli?mna cely mesiac bolia a su velmi citlive a napnute.tak skusim pockat mozno narastu.a pribrala si z nej?

blondi2

Veronika L.
a kolko si mala rokov, ked si Diane zacala brat? mozno to neplati na kazdeho rovnako, ale tajne dufam ze ano. aj si pribrala?

Veronika L.

zuzanka2221 - ja som brala antikoncepciu Diane 35 a narastli mi z nej prsia, z 70 A som skocila na 80 B. Prislo to asi tak po 5-tich mesiacoch uzivania alebo tak,ako oni sa zvacsovali postupne, ale potom zrazu prisiel taky skok, az prudky. Preto ti radim pocas toho obdobia si natierat prisa nejakym kremom ,najlepsie specialne urcenym na psia lebo mne velmi prudko narastli a urobili sa mi strie a to az take, ze boli tmavo fialove,mala som sice vytuzene psia,ale zato sama stria. Preto som si ich zacala pravidelne kremovat kremom na prsia a tie strie vybledli,jasne pod svetlom a poriadne zblizka vidno trosku jazivcky,ale je to 98% lepsie ako predtym, preto ti naozaj radim, natieraj si ich lebo z Diane ti urcite narastu a ak ti narastu tak prudko ako mne, mohli by sa ti porobit strie z toho nadmerneho a rychleho napnutia pokozky.

mojsa

ahojte baby.volam sa monika.chcela by som sa zapojit a nieco vam povedat o tabletkach DIANE.ja ich uzivam 3roky.mala som problemi s akne s menstruaciou na toto je naozaj vynikajuci.lenze mam problemi aj s vlasmi a doktorka mi povedala ze aj na to je dobre diane ale vobec nie vlasy mi vypaduju horsie ako predtym.neviete mi dat na to radu.cauky

monikka

ja som brala diane rok. veľmi mi pomohla na pleť, mala som akné a skoro úplne mi zmizlo. hlavne preto som sa na ňu tešila. s chĺpkami som nemala problém. nepribrala som, ale ani prsia sa mi nezväčšili. :( mávala som veľké bolesti pri menštruácii, tie zoslabli, a menštruujem kratšie, možno aj slabšie. taká je moja skúsenosť. potom mi doktor predpísal chloe, ktorá je vraj taká istá, ale lacnejšia.