Antikoncepcia Diane 35

dalia

Diane 35 som začala užívať po USG u gynekologa, testoch u endokrinologa a po odporučani dermatologa. Trapilo ma akne, priserne mastna plet a vlasy, ktore som si musela umyvat kazde rano, aby som mohla medzi ludi. Uzivala som ich presne 9 mesiacov. Niekto povie, ze je to malo, ale za 9 mesiacov som pribrala zo 68 Kg na 83Kg (bola som nenormalne hladna, pazrava a smadna); dalej som chodila na cistenie pleti (raz mesačne); vlasy som si taktiez umyvala kazde rano a posledna kvapka bola depresia. Po navsteve lekara som Diane 35 vysadila a zacala tvrdy boj. Ako 1.som nastolila DIETU a to dosť prisnu(mineralka, slabšie čaje a čista voda aspon 4 litre denne); ovocie- hrozno, jablka, ananas a grep; zelenina- paradajky, uhorky, paprika, činska kapusta a mrkva; ryby (nič mastne a korenene) a kuracinu, bravčove a hovädzie len občas; doprajem si aj čokoladu a pizzu, ale iba maličko. Začala som športovať a vysledky su tu. Schudla som 28 Kg za ďalšich 9 mesiacov. Citim sa vyborne. Plet sa mi začala čistiť po 3.mesiaci. Nemam ju uplne cistu, no 5 bodiek sa neda porovnať s tvarou plnou akne, rozširenych porov a mastnou hrivou. Aj PCO sa mi zlepšuje a o sebavedomi ani nehovorim. PS: dieta a pohyb asi neliečia syndrom PCO, ale po vlastnej skusenosti možem povedať, že ho podstatne zmierňuju a potlačaju.

lusya22

ahojte ja uzivam diane 35 uz druhy mesiac bolia ma stale prsia.o nieco sa zvacsili ale bojim sa ze otehotniem ked pisete ze je to svinstvo a nema to taky ucinok ako klasika antika poradi mi niekto??

kovacska

majusik, tak ja ti poviem iba toľko, že mne diane zabezpečili neplodnosť... teda, dúfam, že sa to upraví, ale všetci gynekologovia, ku ktorým som šla po vysadení diane mi velmi nepomohli, vraj, len čakať treba... možno sa to raz upraví. a to som to svinstvo začala brať len kvôli pleti... žiadne problémy som nemala a teraz krámy dostávam raz za pol roka... aj to nie vždy...

majussss

baby co beriete diane alebo hocijaku antiku len kvoli pleti, majte na pamati, ze len co ju prestanete brat, akne sa vrati a to v ovela horsej forme...ja som brala Diane rok, potom Minervu(uplne to iste co diane len lacnejsie o polovicu na 3 mes. stoji okolo 600) asi 2 roky a akonahle som prestala brat akne mi hned vyskocilo...takze stav to nevylidci len potlaci...

žmurk

ahojte beriem Diane 35 sice ešte len kratko no mam pocit že sa mi pleť zhoršila a povedala by som že dosť neviete či to časom prejde či si na to telo zvykne alebo ako vlastne dakujem

kvetinkaaa

Ja uz asi 2 roky berem Yadine.. som nadmieru spokojna- plet podstatne lepsia(mala som dost zlu aknoznu plet), prsia zvacsene o cislo, nizkohormonalne, vraj kvalitne..no...stoja 1230 cca,tak som xcela cosi lacnejsie,no tiez na plet a aby som nepribrala a gyn mi predpisal CHLOE.. Stoja 630, no bojim sa aby som z toho nepribrala abo co :(( Mate ete niekto skusenost? odporucate? (Diane som brala,tiez velmi fajn-evidentne zlepsuju plet,no dost drahe) ..Dik za odpoved :))

fanny

ahoj mam strasne bolesti pri zacati menstruacie 2-3dni. este som nikdy nebrala ziadne tablety. teraz mi kamoska povedala o diane ale ona s mojim problemom nema nic spolocne, tak sa chcem opytat ci to tlmi aj bolest pocas menstr. dakujem vam. prosim dajte mi vediet.

radkat

ahojte baby, beriem diane už tretí rok a som veľmi spokojná. najma som ju brala kvôli pleti - nemám už vôbec akné,samozrejme čierne bodky na nose sa nerátajú.stojí 1035 na tri mesiace je to viacej ale menej ako drahé kozmetiky na akné.menzes dostávam presne na deň a hocinu...takže maximálna spokojnosť

ja21

ja som brala asi rok diane a teraz mam uz asi rok chloe, jedine v com mi to pomohlo je akne, ktore vyrazne ustupilo, co sa tyka ochlpenia, nevidim ziadnu zmenu asi som extra chlpata a nepomoze nic....ani prsia mi nenarastli...a este mam pravidelne kramy, presne na den, co som dovtedy nemala,ale niekedy krvacam aj mimo cyklus....takze tak 50%spokojnost