čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
to janka
nemáš pravdu nie je to to isté
a žiadnu janku zo Scheringu odvtedy odkedy sa vyrába minerva som nepoznal.
ja som brala logest a bolo mi s neho hrozne zle.ale vravite ze toto je dobra?a to si mozem povedat gynekologicke ze nech mi ju napise?a fakt s nej priberu aj prsia?to by sa mi syklo.
Ahojte. ja užívam Diane 35 už 8 mesiacov a musím povedať, že to naozaj pomáha. Mala som veľmi škaredé akné, hlavne v oblasti brady a úst. veľmi mi pomohli aj pokiaľ ide o chĺpky nad hornou perou. neboli výrazné, ale teraz ich nevidieť vôbec. a mám taký pocit, že mi z nich narástli aj prsia :)
zuzanka2221
no tak to by nevadilo teda ani mne :-)
asi po roku a trochu z toho pribrala, ale nie moc. za tie prsia by mi to urcite stalo
zuzanka2221
aj ja cakam, ze mi z toho narastu prsia, ale beriem to hlavne kvoli pleti a este len 2.mesiac. Ale mojej sestre z toho narastli a to poriadne.
To nie je pravda ze Minerva je napodobenina Diane35. Su to tie iste tabletky, z tej istej vyrobnej linky ako Diane35, len su balene v inej krabicke. Robila som Scheringu,viem.
to ella-joy
nie je to to isté Diane je originálny liek Minerva napodobenina /nie kopia/
ahojte.ja ju berem iba druhy mesiac.neviem ci som pribrala s nej ale gyn.povedala ze sa z nej pribere takze o tom som vdela.ja ju beriem koli tomu ze by s nej mali aspom trochu narast prsia.ma s tym niekto skusenosti?viem ze ked priberem aj prsia mi o cosi narastu ale ja nechcem pribrat.myslite ze tato diane pomaha aj na prsia ci iba na akne a chlpky?