čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
Ja som užívala Diane a bola som spokojná s účinkami (ochlpenie). Po dlhšom čase som ich chcela užívať znova. Dala som si predpísať na 3 mesiace. HneĎ po 1. dávke som ich ale vysadila, strašne ma bolela hlava. Mám dve balenia. Je to drahý špás, rada by som ich predala lacnejšie. Je to seriozne. Ak by mala niekto od ŽA a okolia záujem, napíšte.
ta diane35 stoji 1000 na mesiac alebo 1000 na 3 mesiace?... dakujem
Ahoj.mesiac neuzivam anti.koli tomu,ze chcem babo a tyzden mi meska menstruacia.no test mi ukazal len 1ciarku.preco mi meska menstruacia a kedy mozem otehotniet ak uz neuzivam anti..poradte mi prosim
donci, ano diane je super, ja som to uzivala,´ale pre nedostatok financii som ju zmenila na Chloe, je to take iste zlozenie ale je lacnejsia ako diane 35. Diane stoji okolo 1000,- Sk a Chloe stoji presne 630,- Sk. je na tebe, pre ktoru sa rozhodnes
Ahojte. Aj ja uzivam Diane 35 uz asi pol roka. Tvar mam ovela lepsiu. Ani jednu bodku som nemala na tvari uz si ani nepamatam kedy. Velmi som sa na to nesustredila, ale teraz vidim ze to vazne pomohlo. Viac som sa bala toho ze priberiem, takze som nejedla vela a este som aj schudla asi 5 kilov. takze ja odporucam Diane.
Ja užívam Diane 35 druhy mesiac ústup akné som ešte nespozorovala ale prsia sa mi zväčšili a o dosť...Problém je len ten,že sa mi začali robiť strie a z toho som nešťastná....na váhe mi to nepridáva a bolesti hlavy mávam vždy v prvý deň keď ich nasadím po pauze...