Antikoncepcia Diane 35

layla

Prosim, chcela by som sa spytat na Diane 35. Beriem ju kvoli akne a rada by som vedela, po akom case sa dostavi (ak sa dostavi) viditelne zlepsenie akne. Dakujem

poharvody

niekto sa tu pytal na to chloe.chloe je presne to iste zlozenie ako diane 35 len ina firma to vyraba. na tri mesiace stoji okolo 630 sk takze nie ako diane 950...na plet to pomaha,mne to dokonca odporucila kozna:)

sunset

Dobrý deň, nevedel by m niekto pomôcť- je bezpečné mať pohlavný styk aj počas tyždňa keď ,,tabletky,, už neberiem lebo sa mi ma dostaviť menštruácia? teda pre spresnenie antikoncepciu uívam už pol roka a po vybrati balenia sa mi to dostaví na 4. deň- ak mám pohlavný styk počas týchto 4 dní - možem otehotnieť? ďakujem

soni

Ahojte. Ja som prave dnes zacala uzivat diane 35 a najviac sa bojim, ze z toho priberiem. Teraz som schudla a chcela by som aby to tak aj ostalo. Tym ze som schudla sa mi zmansili aj prsia, takze by nebola skoda, keby ze narastu =). A este vlasy nemam velmi zdrave. Uz som vyskusala rozne vyzivujuce sampony,ale bolo to zbytocne. Dufam ze diane mi pomoze. Vela z vas ste z diane pribrali? A este ake vedlajsie ucinky ste mali?

helckka

Ja teraz beriem Tri regol ale moja pleť je masťná a aknozna.Chcela by som užívať Diane 35 ale tu niekto spomenul že Chloe je to isté a tak by som chcela vedieť koľko asi stojí

henči

Čaute baby, ja mám tiež problém s akné a kožná mi odporučila Diane 35, ale mám ešte problém aj s kŕčovkou a to by sa nemala brať antikoncepcia. Máte niektorá s tým skúsenosť aj napriek kŕčovkám?