čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
awojte wsetci beriem diane35 a som snou velmi spokojna moja plet je jasnejsia a mam menej porou!!!!ppo akej dobe sa vam zvedcili prsia???diane stoji na mesiac 315.50skkje dost draha ale velmi ucinna baby stalo sa vam ze ste cez nu otehotneli???hm???
brala som diane asi dva roky bola som maximalne spokojna!este mi aj prsia dost narastli ... teraz som presla na JASMINELLE a som zvedava ako bude zaberat ta pocula som ze je dobra na chudnutie neviete ci je to pravda???
Diane 35 beriem uz 3 tyzdne a lekar podotkol, ze sa moze objavit mimomenstruacne krvacanie, ktore mi vsak trva uz mesiac a okrem toho ma niekedy velmi bolia vajcniky, je to taka 10 sekundova, niekedy silna bolest. Mate niekto skusenosti s podobnymi ucinkami? Je to vobec v normale? Navyse ma uz cely mesiac bolia aj prsia, najviac to pocitujem rano. Premyslam nad tym, ze ak mi to do dalsieho mesiaca neprejde, vysadim antikoncepciu nadobro a asi zacnem byt jej odporcom:( Vedlajsie ucinky su fakt neprijmne, keby aspon netrvali tak dlho...
lenka,
tak to by aj mna zaujimalo.
mam 17 a male prsia, tak tiez by som chcela brat CHLOE, jasneze lacnejsie.. Je to vhodne aj v tomto veku?aj nohy mam ochlpene, tak by som bola rada, keby to zabralo aj tam....
caute,chcem sa opytat ci "chloe"alebo "diane35"teda po ich dobrati prsia zostanu vacsie alebo sa dostanu na povodnu velkost???
1000 na tri mesiace