Antikoncepcia Diane 35

mmenoir

ale je blbost povedat co je zensky a co muzsky hormon, ked aj muz ma v tele zenske, aj zena ma v tele muzske... ;)

ako sa to prejavuje? mas to potvrdene od lekara? neboj, to sa da upravit :) dnes sa da vela veci :)

mmenoir

muzsky hormon?:D srandujes co?:D antikoncepcia obsahuje estrogen a progesteron,teda zenske hormony...

ked uz chces delit...

ale inak je blbost delit hormony na "muzske" a "zenske", kedze aj muz aj zena maju v sebe oba druhy tychto hormonov... akurat ze kazdy v inom mnozstve...

wawawa

asi je to odveci, ale čo je v tých pilulkách? myslela som si (dokonca nás to aj učili :D) že mužský hormón, ale ked tu tak čítam že prstia rastú a ochlpenie mizne... ved to je účinok estrogénu, nie? som z toho jelen :)

noémi balogova

ahoje!už teraz berem druhu blistre diane na plet ale nevidim taku velku zmenu len prsia mi narastli a neustale rastu hehe čo je dobré len to plet no neviem niekto mal tak hm??????

zurka

ja beriem hak Diane 35 iba nieco vyse tyzdna a plet sa mi o dost zlepsila Wau takze dufam ze to bude uz iba lepsie tak ako to pisu baby co ju uzivaju uz dlhsie a su velmi spokojne dufam ze sa mi prsia zvatsia ochlenie bude menej a vlasy sa nebudu tak mastit... negatyvne ucinky som nemala

durianova

brala som diane uz velmi,velmi davno,ale proti zvysenemu ochlpeniu nepomaha,treba depilovat a depilovat,na plet mozno trochu pomaha,prsia sa mi tiez zvacsili,nepribrala som,nemala som bolesti hlavy,ale co bolo najneprijemnejsie,ze ma strasne napinalo na vracanie,doslovne som chodila s vreckom na puse,hlavne v dopravnych prostriedkoch po nocnej sluzbe,no hrozne,tazko som to znasala...