čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
no však nie po roku užívania ti dá twoja gynekologička antikoncepcie z nizšou dávkou hormonónov..diane sa neodporúča preto bo patrí ku vysokohormonovým..sú aj silnejšie ale diane je dosť náročná na pečeň..
Ano Diane35 som brala rok, potom bola stale 3 mesaca pauza cytologia a pecenove testy a tak som zase pokracovala. Nikdy mi nebolo povedane,ze by sa nemohli pouzivat dalej. A vy ake tabletky pouzivate na dlhodobo ? Urcite neberiete antikoncepciu iba rok
aj ja sa cudujem ak niejaka napise beriem alebo brala som Diane35...6-8rokov co to mate za divnych a nezodpovednych gyn.?!
bože baby sa čudujete že máte rakovinu abo čo za problémy po toľkých rokoch dobrý gynekolog by vám na viac ako jeden rok max. fakt max. dva roky diane 35 nepredpísal táto antikoncepcia je určená iba na kratkodobé užívanie a som si tým istá určite kľudne si kliknite na forum www.antikoncepcia.com a tam môžte anonymne napísať gynekologovi a ten vám odpovie na vaše otázky a takisto aj v príbalovom letáku diane- 35 je napísané že nieje vhodné užívať viac rokov tak sa preberte vy...alebo vaši nezodpovedný gynekologovia..moja gynekologička je mi to ochotná predpísať iba na rok
ano aj mne prsia v prvom mesiacio nerastli ale ked som zacala brat druhy blister asi tak v druhom tyz.som to zacala citit a vydiet ze su vatsie:D
Ja som brala diane 35 skoro 6 rokov. Prsia mi nenarastli ani som nepribrala akurat sa mi stratili bolesti v prvy den menstruacie, co bolo to pozitivne. Negativne prislo o 6 rokov ked mi diagnistikovali rakovinu krcka maternice. Ze vraj antikoncepcia je prevencia prave proti tejto rakovine ale je to blbost.Prave ona je jedna z troch faktorov pri vzniku.Takze baby nepodcenujte pravidelne cytologicke vysetrenia
Zacala som brat Diane 35 po druhom dietati pred 11 rokmi a brala som to takmer vkuse 9 rokov...okrem mierneho pribratia a vytvoreni celulitidy mi zmizli akne...kvoli comu som to hlavne zacala brat. Avsak nastali poruchy psychiky...nie velmi velke...uplne mierne ale obcas mi branili plnohodnotne zit...neverila som ze to je z toho...teraz pred rokom som tabletky vysadila...telo sa mi spevnilo a citim sa psychicky pokojnejsia...a hoci sa mi obcas...dost casto...vyhodi skareda vyrazka a neviem presne urcit kedy pridu "moje" dni... uz nikdy viac antikoncepcia!!!
noemi..ja som čo som čítala na forach že proti vyrážkam im začalo pomáhať až po nejakých 4-5 mesiacoch..no ja vyrážky ani na tvári nemám iba trošku ale na chrbte mám pár:((no uvidíme ako to bude účinkovať..a určite ti tie prsia začali rásť až v druhom mesiaci bo ja práve budem v7 dňovej pauze a idem na druhý blister a zatiaľ v prsiach nevidím žiadnu zmenu tak dúfam že aj mne začnú od druhého mesiaca rásť
no tak fajn ale tebe je dobré lebo neberieš proti viraškam a nie velmi mmi to pomaha už teraz treti mesiac čo berem a nič len prsia a také a neviem že ake tabletky by mi boli už konečne dobre som velmi zufala
noemi balogova...no jasné ja budem trpezlivá budem sa snažiť dlhšie užívať plánujem diane užívať dva roky lenže mne ju na takú dlhú dobu nechce gynekologička predpísať tak uvidím ešte ako to vymyslím potom plánujem prejsť na Jeanine..tak dúfam že mi to teda pomôže:)teraz pomaly končím sprvým blistrom a teším sa na druhý:D