Antikoncepcia Diane 35

dwaka

asi o pol cisla a mozno aj viac ja som bola uplne ze doska a teraz ich mam take naliate no proste je to vydiet a aj citit ze tam nieco mam a to beriem iba mes a nieco tab.tak mozno sa to este bude zvatsovat...a citala som vela clankov a aj od sameho gynekol.ze Diane 35 je na to dobra:D

bibiak

noemi balogova... Ja uzivam tablektky len prvy mesiac a este mi prsia nenarastli tebe asi v ktorom začali rásť??ˇplease

farmaceutka

Diane ma rovnake zlozenie ako chloe, to je pravda, len je drahsie o dost. Potom je este napriklad Minerva s tym istym zlozenim, ta stoji cca tolko co Chloe.

majciky

awojte baby......mam taky problem...neviem co s nim..uzivam tabletky chloe...lenze som bol v lekarni a poevdali mi ze uz s nevyrabaju....tak mi dali diane35 mozem to zacat uzivat od znova???ale co terza??povedali mi ze to je take iste ako chloe...tak neviem....poradte mi...dakuuuujem...

anajka

Brala som Diane 35 takmer viac ako 5 rokov. Bolo to fajn - ochlpenie sa zmiernilo, takmer vôbe nerástlo, menštr. bola pravidelná (presná až na hodinu), čo bolo veľmi príjemné hlavne v lete - bedela som sa vopred zariadiť, pleť tiež OK. Čo sa týka pŕs - nebadala som zmenu. Hlavne som sa cítila fajn. Teraz už neberiem viac než 6 rokov - zakázali mi pri cysty na prsnikoch. Kvôli tomu som brala Agnukaston - 1 rok (prsia som mala pevné - väčšie). Manželovi sa to páčilo. Ja osobne odporúčam, ale to je individuálne.

dwaha

ja berieem Diane35 a úz po 1.mes.sa mi plet zlepsila a to o dost akurat ked som mala 7.dnovu prestavku tak sa mi zrobili asi 3.malinke vyrazky ale mozno aj pre to ze bola 7.pauza a zjedla som aj vela sladkosti lebo bola Velka noc ...ale traz sa to uz hoji....

anci

ahoj,, je tu niekto komu sa pri brani diane zhorsila pleť, pretoze ich beriem ruhy mesiac a podstate sa mi zhoršila, či je to len kratkodobý účinok a vrati sa mi pleť do povodneho stavu?

noémi balogova

nie nemala som myslim,katarínka že tym chceš sa s pytat či to zhoršilo no nie len ostalo tak ako je ale velmi musím nato daat pozor že čo jem čokolady a také no vieš ale verím že to bude lepšie ale celkom tie vyrašky zmiznu ???to neviem ale no uvídim vravela si že 3mesiace na buduci mesiac uidím