čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
asi o pol cisla a mozno aj viac ja som bola uplne ze doska a teraz ich mam take naliate no proste je to vydiet a aj citit ze tam nieco mam a to beriem iba mes a nieco tab.tak mozno sa to este bude zvatsovat...a citala som vela clankov a aj od sameho gynekol.ze Diane 35 je na to dobra:D
ahoj dwalka ďikyk že si odpísala a o koľko ti približne prsia narástli??
mne zacali prsia rast ked som zacala druhy blister
noemi balogova... Ja uzivam tablektky len prvy mesiac a este mi prsia nenarastli tebe asi v ktorom začali rásť??ˇplease
Diane ma rovnake zlozenie ako chloe, to je pravda, len je drahsie o dost. Potom je este napriklad Minerva s tym istym zlozenim, ta stoji cca tolko co Chloe.
awojte baby......mam taky problem...neviem co s nim..uzivam tabletky chloe...lenze som bol v lekarni a poevdali mi ze uz s nevyrabaju....tak mi dali diane35 mozem to zacat uzivat od znova???ale co terza??povedali mi ze to je take iste ako chloe...tak neviem....poradte mi...dakuuuujem...
Brala som Diane 35 takmer viac ako 5 rokov. Bolo to fajn - ochlpenie sa zmiernilo, takmer vôbe nerástlo, menštr. bola pravidelná (presná až na hodinu), čo bolo veľmi príjemné hlavne v lete - bedela som sa vopred zariadiť, pleť tiež OK. Čo sa týka pŕs - nebadala som zmenu. Hlavne som sa cítila fajn. Teraz už neberiem viac než 6 rokov - zakázali mi pri cysty na prsnikoch. Kvôli tomu som brala Agnukaston - 1 rok (prsia som mala pevné - väčšie). Manželovi sa to páčilo. Ja osobne odporúčam, ale to je individuálne.
ja berieem Diane35 a úz po 1.mes.sa mi plet zlepsila a to o dost akurat ked som mala 7.dnovu prestavku tak sa mi zrobili asi 3.malinke vyrazky ale mozno aj pre to ze bola 7.pauza a zjedla som aj vela sladkosti lebo bola Velka noc ...ale traz sa to uz hoji....
nie nemala som myslim,katarínka že tym chceš sa s pytat či to zhoršilo no nie len ostalo tak ako je ale velmi musím nato daat pozor že čo jem čokolady a také no vieš ale verím že to bude lepšie ale celkom tie vyrašky zmiznu ???to neviem ale no uvídim vravela si že 3mesiace na buduci mesiac uidím