Antikoncepcia Diane 35

mmenoir

JANKA,

nepouzivaj aknecolor, nici to plet pri dlhodobom pouzivani, je tu uz aj tema o aknecolore, skus is ju najst, mozno prave preto si este nedosiahla zelane vysledky :)

janka9923

ahoj VLASKY....vdaka za odpoved...ja uz ich beriem teraz 6-ty mesiac a ako ustupilo akne oproti tomu ked som ich nebrala ale ide o to ze je to uz 6-ty mesiac a este stale ju nemam bez akne...ovocie a zeleninu a pod. jedavam denne...tvar si umyvam antibakterialnym mydlom rano aj vecer a na vecer este pouzivam pletovu vodu...rano klasicky umyjem s tym mydlom a potom nanesiem aknecolor...myslis ze je to prehnane???lebo poznam ludi co si vobec necistia tvar a ludi co ked som pocula s cim vsetkym si cistia plet tak som mala dost...este raz VELMI PEKNE DAKUJEM...=)

mmenoir

ja beriem diane 35 druhy mesiac :-) moje skusenosti su nasledovne.

najvyraznejsia zmena je viditelna na pleti a vlasoch. v sucasnosti vobec nemusim pouzivat mejkap a to je teda zazrak, predtym som sa namalovala aj ked som isla iba vyniest smeti :D a mala som plet skutocne prisernu. vlasy som mala pekne vzdy, ale umyvala som si ich denne, v opacnom pripade boli ok prvy den po umti a na druhy den poobede uz nevyzerali dobre. teraz aj po troch dnoch vyzeraju ako cerstvo umyte, su uplne ziarive a skratka krasne :D som spokojna naozaj.

co sa priberania tyka, nepozorujem ziaden rozdiel. ale!!! objavuje sa u mna celulitida, zatial len taka slaba a v zaciatkoch, ale to ma velmi stve lebo zboznujem sukne a nohavice prakticky ani nenosim, takze uz som s tym zacala robit co sa da, kym je to slabo viditelne (podla spolubyvajucich ziadnu celulitidu nemam, ja sa strasne pozorujem a vnimam sa prilis kriticky :D). viem, ze HAK je castou pricinou celulitidy a to je teda to posledne co mi chyba ku stastiu, lebo vzhladom k svojej nizkej postave mam vacsi zadok a som rada ze aspon pokozku mam hladku...

vplyv diane na chlpky som nejako nespozorovala, ale ja s tym nemam problemy lebo som svetlovlasa a neberiem tabletky kvoli tomuto.

prsia sa mi zvacsili mozno o pol cisla (nie je to zrejme ani viditelne, ten rozdiel si vsimnem iba ja:D), predtym 70A, teraz niektore podprsenky 70B, zalezi od strihu. ale podprdu teraz nenosievam, lebo mam brutalne bolestive prsa, najhorsie je to rano a necitim sa dobre ked mam na sebe este podprsenku.

z dalsich neziaducich ucinkov, no, obcas ma boli hlava, ale tazko povedat ci je vylucne kvoli antikoncepcii, pretoze travim vela casu za pc.

menstruaciu pocas prestavky zhodnotit neviem, kedze tieto prestavky nerobievam a beriem tabletky bez prerusenia (byva mi strasne zle pocas menstruacie, nedokazem sa ani pohnut z postele, vracam, atd, takze na lekarske odporucania beriem 3 balenie za sebou kontinualne). diane perfektne udrzi cyklus, ziadne intermenstruacne krvacanie, spineni, ani nic podobne... (brala som predtym lindynette 20 a to bola hruza v tomto ohlade. vlastne vo vsetkych ohladoch, 8kg som pribrala za 2mesiace, bola som protivna a neprijemna, atd)

aby som to zhrnula, diane 35 ma bozsky vplyv na plet a vlasy, nepribrala som po nej, mam dojem ze mi vsak zacina sposobovat celulitidu, prsia trochu vacsie, bolest hlavy zriedkava a zrejme nie kvoli tabletkam, naladovost mam v povahe :D, ine vedlajsie ucinky ako napr neznasalivost kontaktknych sosoviek alebo vracanie, atd, sa u mna neobjavili.

ja som spokojna :)

vlasky

janka9923: po 3mesiacoch som bola nadmieru spokojna. ale ku antike sa uz nechcem vratit. mozno mi pomohla na plet aj extra zdrava strava/ ovo, zel, jogurty, musli, mesko, zemiaky, ryza... na plet by som ti odporucila prehnane ju necistit, trochu mastnoty jej naopak prospieva. urcite to bude fungovat a budes mat plet ako modelka, mna sa holky s akne pytali ako som to dokazala a som dokaz ze sa to da...drzim ti palce! :)))

tatiana pacajova

AHOJTE JA MAM PROBLEMY S CHLPKAMI ALE ESTE SOM NIKDY ANITIKONCEPCIU NEBRALA VIE MI NIEKTO PORADIT NA AKU ANITIKONCEPCIU SA MAM PYTAT ALEBO KED UZ NIEKTORA Z VAS BRALA NA CHLPKY TAK AKU A CI TO POMAHA LEBO JA SOM UZ ZUFALA NEVIEM CO MAM ROBIT DAKUJEM

moni.

ja beriem diane35 už x rokov,sú dobré na pleť, na vlasy.Hmm? a na ochlpenie - nespozorovala som žiadne zmeny. ale prsia mi narástli asi o jedno číslo.

serenada

chcem sa spitat da sa HAK zmenit uz po 3.mesiacoch ,teraz beriem novynette ale chcem skusit DIANU 35 ak ma ovela priaznivejsi vpliv na akne a prsia mate niektora skusenost ze vam gyn.zmenila aj po 3.mesiacov nebude namietat?

klaudi

ja som asi v 17tich brala diane35 par mesiacov a bolo to v pohode...
teraz som sa chcela k tomu vratit, dala predpisat 3balenia ale hned asi druhy tyzden mi bolo zle a aj som niekolko krat vracala v praci... tak som to prestala brat.. teraz neviem ci to mam skusit znovu alebo nie... neslo mi o zabranenie tehu ale skor o kozm. ucinok atd... mate niekto skusenost s tou nevolnostou????

barča

Ikirika...tak dúfam že ja nepriberiem pretože ja teraz chudnem už som schudla asi 5 kíl a ešte chcem čosi a potom si chcem dať predpísať presnú diane-35 kvôli nežiadúcemu ochlpenie baby máte stým nejaké skúsenosti??myslíte že to pomôže??