čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
Čawte baby nájde sa tú medzi vami niekto kto by mi vedel povedať skúsenosť s diane-35..zaújmalo by ma hlavne či sa zbavím nežiadúceho ochlpenia a či mi narastú prsia viem že je to individuálne ale tak zaújmali by ma skúsenosti vopred thanks
mne aknecolor veľmi pomohol, myslím, že je to individuálne
fakt to nic nerobi tym sosovkam :)
nepoznam ziadnu nositelku konktaktnych sosoviek, ktora by mala s nimi problem kvoli antikoncepcii.
ale vyskytnut sa to moze, aj v letaku je na to upozornenie!
ahojte....nosim kontaktne sosovky(cca 3 mesiac) a zaroven beriem diane 35(6 mesiac) a diane nema ziadny vplyv na znasanlivost sosoviek (teda aspon u mna)...mozno sem tam pocitite ze vas sosovka skriabe v oku ale moze to byt tym ze si neuvedomene posuchate oko a zanesiete si tam spinku alebo potom ked uz sosovky skriabu treba vymenit za novy par sosoviek...tiez som sa toho bala ked zacnem nosit sosovky ci ich budem znasat ked uzivam diane ale znasam ich v pohodicke...=)
ahoj mmenoir...aknecolor nepouzivam dlho mozno tak mesiac..predtym som pouzivala makeup a od neho sa mi akne zapalovalo tak preto som presla na aknecolor...ale diky za upozornenie....=)
ani ja som o tých kont.šošovkách nepočula ale dole pridala:
mmenoir
Včera 09:39
ako nežiadúci účinok.
na kontaktne sosovky? v letaku je ako mozny neziaduci ucinok ich neznasanlivost...
ale v praxi nic.
aký má vplyv HAK na nosenie kontaktných šošoviek ?
ahojte baby chcem sa opýtať či má vplyv uživanie antibiotik zinnat na diane 35, čo sa tyka pleti som nadmieru spokojna zlepšila sa mi o 100% už v prvych týždnoch hotovy zazrak =)