Antikoncepcia Diane 35

vlasky

diane ma zbavila pred 3rokmi akne a uz sa nikdy nevratilo:) ale pribrala som z nej 3 kila a mavala depresie. Depresie akila odisli ked som ju vysadila.

ikirika

barca no ono je pravda ze je to moja hlupost, ale bolo premna podstatnejsie sa zbavit inych zdravotnych problemov i ked ani to nepomohlo- proste bola som pubertacka tvrdohlava..

noo a navyse vzdy som mala sklony k priberaniu, vzdy som sa pohybovala medzi 65-75 kil a stale hore a dole to kolisalo tak zo zaciatku ma ani nenapadlo to pripisovat tabletkam... potom ked to bolo viac ako 75 tak som si ako "mudra" povedala ze sak zacnem cvicit a jest normalne... ale uz sa to nedalo zastavit...

barča

Ikirika....IKIrika nechápem prečo si neprestala užívať tablekty keď si pribrala až 30 kg preboha keby priberiem 5 kg tak prestanem užívať chcem si isť dať nabudúci mesiac dať predpísať tabletky a dúfam že nepriberiem

Ľuba

Zdravím žienky :) som z toho teraz mimo... na pleť to pomáha niekomu po troch mesiacoch, niekomu po vyše pol roku... prešla som dnes na Diane, dobrala som Cilest (4 mes.), z ktorého som pribrala 5kg (u mňa úspech:), a pýtala som doktorkou, aby mi dala niečo lepšie na pleť (myslela som, že navrhne Minervu, je to lepšie? horšie?), keďže sa nemôžem zbaviť akné na tvári a nepekných hnisavých vyrážok aj na chrbte a v dekolte. Ako čítam, pochvaľujete si, že sa vám zväčšili prsia. Dobrá správa pre mňa, keďže sa moc nemám čím chváliť, ale nejde mi ani tak o to ako najmä o tú pleť. Zhoršila sa mi cca pred dva a pol - troma rokmi, zistili mi celiakiu, a diétu držím dva roky, zatiaľ výsledok žiadny, je mi len horšie. Takže ak by som sa zbavila toho akné, zbavila by som sa aspoň jedného malého problému oproti ostatným (dyspepsia, ťažká anémia, z čoho ústia migrény, nespavosť, a končím každý tretí mesiac v nemocnici, a bohužiaľ kopa ďalšieho...) Ale bojím sa ako budem reagovať na Diane, viem, že pokiaľ nevyskúšam, nezistím to, ale predsa. Nechcem si zdravotný stav ešte viac dobabrať. Čo myslíte? PS: mám 17... vďaka:)

ikirika

ja berem diane 3. rok, pribrala som 30 kil, telo mam znicene striami...
ochlpenie sa zlepsilo nad perou a na brade, ale na bruchu nie... ake zmizlo super...

nie a nie schudnut, nech som cvicila aj 5x denne, zdravo jedla... teraz som na mesiac vysadila, schudla som zatial 5 kil, bez akehokolvek snazenia, niesom vobec tak hladna ako som bola pocas brania tabletiek.
no vsak to ochlpenie sa trochu vracia...

malickasom

ja ked som prestalabrat plet sa mi zhorsila o dost...ked nemam antikoncepciu, mam akne...je to tak proste, uz som sa s tym zmierila... neriesim,dam makeup a idesa...inak som s Diane absolutne nemala chut na sex, co sa mi velmi nepacilo...

janka9923

ahojte....mam 16 rokov a DIANE35 uz uzivam piaty mesiac a pozorujem usup akne ale nie az taky aby som mala plet ako babo, potom prsia sa mi zväcsili a to z trojak na stvorky, pribrat som nejako nepribrala a ochplenie na nohach mam troska vacsie ako pred zacatim s diane35 a aj vlasy mi mastneju rovnako ako predtym.....ale u kazdej holky je to individualne...jedna moja kamoska mi ich odporucila lebo aj ona ich pouzivala kvoli akne,tak ako ja teraz a ma nadhernu plet....len toho sa bojim ze ked ich prestanem brat akne sa mi zhorsi...sice ona ma ubezpecovala ze sa to nezhorsi ale aj tak sa trocha toho bojim i ked jej velmi verim...pevne dufam ze bude vse ok co prajem aj ostatnym holkam co zapasia s akne...=)

la_annelita

ahojte! ja som zacala uzivat diane 35 asi pred tyzdnom a pol/dvoma tyzdnami..zatial sa neprejavili ziadne nepriaznive ucinky ako bolesti hlavy, nevolnosti.. chcela by som ale vediet, kedy zacne diane ucinkovat na plet.lekar vravel cosi o 6 mesiacoch? moze byt pravda ze sa mi plet zlepsi az po pol roku??

artina

Ahojte, neviete mi poradit? Uzivam Diane 35 este len par dni. Objavili sa mi bolesti zaludka, pocity nevolnosti (zvracania)...Moze to byt v dosledku jeho uzivania? Dakujeeem za radu

dzana007

Diane 35 aho hormonalna liecba pomaha pri tvorbe progestrogenu.Zalezi na tom kolko ho v tele uz mate a na to vase telo potom regauje. Ked ho mate nedostatok, problemy s pletou a pokozkou ako aj ochlpenim sa stracaju. To je len vdaka hormonu progestrogenu. Je to zensky hormon a zabezpecuje aby zena bola zena. Diane akne nevylieci, len vam po dobu uzivania pomoha pri tvorbe progestrogenu.Tento hormon je zodpovedny za zlepsenie stavu.