Antikoncepcia Diane 35

noémibalogov

Ahoj bibia nič zač no ochlpenie by mali zlepšit ale berieš len prvy mesiac takže musíš počkat aspon 7-8 mesiacov približne aby si videla zmenu

bibiak

noemi balogo:) Ďiky fest za všetky twoje odpovede ale ešte jedna moja otázka by sa našla ak ti to nevadí...Zaznamenala si zmenu v ochlpení?pretože mám trošku problémy s chlpkami na bruchu a bola by som rada keby mi to pomohlo...

jantal

no aj mne sa to zda az velmi divne ak si brala 9rokov jednu a tu istu HAK a navyse Diane35 by sa mala po 1.roku zmenit...hm takeho gyn.by som ani nechcela vyzera dost nezodpovedny!

bibiak

springflower...ahoj myslím si že máš asi dosť divného a možno by sa dalo nazvať aj zlého gynekologa ak ti predpísal diane-35 na 9 rokov...

bibiak

Prečo by som to mala zabaliť keď to beriem len kvôli prsiam?? ale neberiem beriem to kvôli tomu aby som neotehotnela takže tak..

springflower

ahojte
brala som diane vyse 9 rokov, ale uz by som s tym nezacala. pocas uzivania sa mi upravila kvalita pleti - vyrazne zlepsila po akne, nemusela som pouzivat makeup. problemy som nemala ziadne. tie nastali, ked som hak vysadila, problematicka plet sa VRATILA, pribudlo k tomu aj akne na chrbte, mastne vlasy....
hak neberiem uz 7 mes a stale cakam na zlepsenie, dufam ze sa dostavi....

P.S. hak posobi individualne a neskutocne zasahuje do hormonalneho systemu a vsetko co sposobuje je docasne. urcite je velmi pohodlne jej uzivanie, len si treba dobre zvazit, ci za to stoji. zda sami trosku nezodpovedne začat uzivat hak len koli vacsim prsiam....ale to je samozrejme len moj nazor

mmenoir

to je individualne... ale ked beries antiku len aby si mala vacsie prsia, tak to rovno zabal :)

inak aj mne by sa sikli vacsie, ale co uz narobim :D pod prsami mam obvod 71cm a cez ne 88cm, slabucke ale co uz narobim, som to ja :)

bibiak

aha no tak to je fajn že je na to diane dobrá ja beriem ešte ani mesiac nie tak som zvedavá či neičo budem vidieť ale ja prsia ako také mám ale padlo by vhod mať väčšie a mám doma aj balenie decolenu tak som zvedavá