Antikoncepcia Diane 35

Janka4444

Ahojte, no ja som diane brala 6 rokov, a uz by som ich nechcela.. Prvy rok sa nedialo nic, ale potom zacali bolesti hlavy, bola som priserne naladova, ale nejako som si to s tabletkami nespajala. Teraz posledny rok a pol som pribrala nieco cez 6 kg, citila som sa ako balon, ale tiez som to nepripisovala tabletkam, skor som myslela, ze sa neviem kontrolovat. Mala som taku obrovsku nechut na sex, ze priatel si myslel, ze uz niekoho mam.. Rozhodla som sa ich vysadit, uz ich neberiem dva tyzdne, a zrazu ma neboli hlava, nie som naladova, necitim sa ako balon, a neviem sa dosexovat :-DD Uz by som diane nikdy nebrala.

misik

ja beriem diane 5.mesiac.Plet sa upravila po tretom,bola fakt dobra,ale teraz neviem,ci to bude tymi horucavami a potenim,ale zasa sa mi objavuju take male vyrazky,uz nie bolestive ako predtym. A celo mam take krupicove.Neviem,ci nesiahnem po Aknenormin-e,co je ako Roaccutane,len menej neziad.ucinkov. Uvidime v zime. A co sa tyka prs,su plnsie,ale nie vacsie.

A.nett

no.. ja som dobrala 3 mesiac antikoncepciu diane35 a stale som nevedela preco som pribrala... asi navstivim gynekologicku a poprosim ju, ci mi nepredpise nieco ine...

doa

Ahojte moje zlate lekar mi predpisal Diane 35 a budu to moje prve tabletky tohto druhu vobec nemam s tym zatial žiadne skusenosti no ako tak pozeram na poniektore prispevky trochu ma tu vystrašili nežiaduce učinky ako priberanie, celulitida,zvracania a pod. ..... ake negativne skusenosti mate v?....bojim sa hlavne toho pribratia na vahe ...dakujem velmi pekne :-)

globsinka

ahojky Veronika L. len sa chcem opýtať, že keď si prestala brať tabletky či sa ti ochlpenie teda ako hovoríš nad hornou perou vátilo alebo nie a aj to akné..?? Ďakujem.

cica-mica

baby čawte moja gynekologička mi povedala že diane-35 je špecifická hak a že keĎ budem užívať antibiotiká mám sa chrániť aj inak...máte stým nejakú skúsenosti??bojím sa aby som náhodou neotehotnela pls poradte

kerrka

ahoj ja beriem DIANE35 a chcem sa opitat ze po akom case ste mali uplne cistu plet bez akne?lebo ja ju beriem SKORO 3.mesiace a vyrazky sa mi este obcas vyhodia,ale vyhodia a baby tu uz pisu ze nemusia ani pouzivat make-up tak neviem ci vazne je taka dobra na akne alebo mne to nezabera:( ci co?

kika32

Teraz sa uz o tom vie ze obsahuju vysoke mnozstvo hormonov, ake ked som ja mala 17 tak to bola novinka na trhu a hoci som nemala,ziadne sexualne skusenosti boli mi predpisane na upravu menstruacie a pleti. Keby mal clovek rozum ako teraz urcite by som ich nikdy nebrala